Legătura neștiută dintre Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian. De ce îi dădea mereu mesaje

Andra Daoud 07.12.2021, 13:16

A trecut o lună de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, iar cei care i-au fost prieteni și colegi de breaslă nu îl pot uita. Dincolo de prieteniile cunoscute, precum cele cu Niculina Stoican și Constantin Enceanu, regretatul artist avea legături strânse și cu alți colegi de breaslă mai tineri. Printre persoanele care i-au fost foarte apropiate se numără și Maria Constantin. Aceasta a povestit că ținea mereu legătura prin mesaje cu Petrică Mîțu Stoian.

Ce legătură exista între Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian

Prietenii își amintesc de Petrică Mîțu Stoian ca fiind un om care nu făcea rău nimănui și care îi ajuta pe artiștii mai tineri, de câte ori avea ocazia. Așa se face că a legat prietenii strânse cu mulți dintre ei, iar un exemplu în acest sens este Maria Constantin. Artista de 34 de ani și Petrică Mîțu Stoian nu aveau în comun doar pasiunea pentru muzica populară și faptul că proveneau amândoi din zona Olteniei, ci aveau o legătură mult mai profundă.

La o lună de la moartea interpretului, s-a aflat că acesta a fost ca un al doilea tată pentru Maria Constantin. Cântăreața de muzică populară a povestit că îl cunoștea pe Petrică din copilărie, pentru că era prieten cu tatăl său. Atunci când a crescut și a început să cânte, el i-a fost mentor. În ultimul timp țineau constant legătura, prin mesaje.

Tatăl meu și Petrică Mîțu Stoian erau foarte buni prieteni și colegi de ansamblu. În același timp îmi aduc aminte de un moment din copilăria mea, când Petrică venea la mine și la frații mei cu o plasă de dulciuri. Îmi aduc aminte de omul Petrică.

Pe lângă faptul că era un bun sfătuitor, mai ales după ce tatăl meu a murit, oarecum au rămas oamenii ăștia despre care știam că i-au fost prieteni și de care mă legam, cumva de amintirea tatălui meu. a povestit Maria Constantin pentru Wowbiz.

Legătura neștiută dintre Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian. De ce îi dădea mereu mesaje
Legătura neștiută dintre Maria Constantin și Petrică Mîțu Stoian. De ce îi dădea mereu mesaje

„Mă sfătuiam mereu cu el”

Dragostea amândurora pentru folclor a făcut ca Petrică Mîțu Stoian să se transforme într-un mentor, la care Maria Constantin apela de fiecare dată când avea nevoie de un sfat legat de muzică sau de viață. Artista a mai povestit că regretatul interpret a rugat-o, la un moment dat, să îi dea voie să cânte o piesă din repertoriul ei, pentru că îi plăcea foarte mult.

Eu cu Petrică vorbeam mereu prin mesaje, era un mentor foarte bun și mă sfătuiam mereu cu el, ba chiar m-a și rugat să îi dau o piesă de-a mea să o cânte pentru că îi plăcea foarte mult. a mai adăugat Maria Constantin.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență Reșița, în urma unor complicații pe care le-a suferit în timpul unui tratament de recuperare post-covid. Tribunalul a deschis o anchetă, pentru a afla circumstanțele în care s-a produs decesul artistului. Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat la Craiova, acolo unde își alesese locul de veci încă din timpul vieții.

Urmăriți Impact.ro și pe