Ce a făcut Alin Gabriel Matei, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, la o lună de la tragica moarte a artistului

Nicu Stan 02.12.2021, 15:38

S-a aflat ce a făcut Alin Gabriel Matei, băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, la doar o lună de la tragica moarte a cântărețului. Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit, însă nu a avut copii, astfel că l-a luat sub aripa lui pe tânărul interpret de muzică folclorică Alin Gabriel Matei.

S-a aflat ce a făcut Alin Gabriel Matei, cel care i-a fost ca și un fiu lui Petrică Mîțu Stoian, la o lună de la moartea artistului

La circa o lună de la moartea subită a îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, cel care a fost ca și copilul său, Alin Gabriel Matei, a lansat o piesă în memoria îndrăgitului cântăreț.

Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii, însă l-a luat sub protecția lui pe tânărul interpret de muzică folclorică Alin Gabriel Matei. Acum tânărul interpret a lansat o piesă prin care își exprimă regretul față de moartea fulgerătoare celui care i-a fost ca și un tată.

Alin Gabriel Matei i- a dedicat o melodie lui Petrica Mitu Stoian
Alin Gabriel Matei i- a dedicat o melodie lui Petrica Mitu Stoian

Alin Gabriel Matei era mereu lângă Petrică Mîțu Stoian

Astfel, tânărul Alin Gabriel Matei îl însoțea pe Petrică Mîțu Stoian la diverse evenimente, apariții pe scenă, precum și în aparițiile la TV. Petrică Mîțu Stoian vorbea foarte frumos despre Alin și îl considera un real talent, precum  și un artist demn să ducă mai departe muzica folclorul românesc.

Îndrăgitul cântăreț Petrică Mîțu Stoian a murit la începutul lunii trecute, lăsând multă supărare familiei, printre colegi, precum și printre fani. Tânărul Alin Gabriel Matei a transmis la acel moment un mesaj emoționant, anunțând că artistul i-a fost ca un tată.

Mesajul lui Alin Gabriel Matei la moartea lui Petrică Mîțu Stoian

„A plecat dintre noi o mare valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu. Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea! Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică! Pentru mine rămâneți nemuritor!”, spunea atunci Alin Gabriel Matei.

De curând, tânărul a lansat melodia „E pustie pădurea fără glas de Turturea”, cântec dedicat lui Petrică Mîțu Stoian. De asemenea, pe fundalul piesei sunt prezentate alte piese cu tânărul alături de regretatul Petrică Mîțu Stoian. Versurile cântecului scoate în evidență cât de tristă este lumea fără glasul celui pe care l-a avut ca mentor, respectiv glasul lui Petrică Mîțu Stoian.

Urmăriți Impact.ro și pe