Legătura nebănuită dintre soțul Andreei Esca și Ministerul Sănătății. Incredibil ce s-a aflat acum

Diana Dumitrache 28.07.2020, 12:20

Vestea că imaginea trustului PRO TV a avut coronavirus a stârnit mari controverse în presa de scandal, dar şi în rândul telespectatorilor. Zvonurile au fost confirmate chiar de Andreea Esca într-un interviu difuzat în cadrul Ştirilor de la ora 19. Dar bârfele par să se ţină lanţ în ceea ce priveşte familia jurnalistei. Mai nou, s-a aflat că există o legătură între Alexandre Eram şi Ministerul Sănătăţii.

Ce legătură este între Ministerul Sănătăţii şi soţul Andreei Esca

În urmă cu doar câteva săptămâni, presa de scandal din România vuia despre infectarea Andreei Esca cu noul coronavirus. După zile întregi de speculaţii şi acuzaţii din partea tuturor, vedeta PRO TV a apărut într-un interviu şi a răspuns la toate întrebările legate de acest subiect. Atât ea, cât şi Alexandre Eram şi Aris, fiul lor, au avut COVID-19 şi au fost internaţi în spitalul “Victor Babeş”.

 Legătura nebănuită dintre soțul Andreei Esca și Ministerul Sănătății. Incredibil ce s-a aflat acum

Legătura nebănuită dintre soțul Andreei Esca și Ministerul Sănătății. Incredibil ce s-a aflat acum

După apariţia imaginilor cu ştirista la o petrecere pe litoral unde nu a purtat mască de protecţie, gurile rele au spus că acesta este motivul îmbolnăvirii. Asta în ciuda faptului că soţul jurnalistei de la PRO TV este el însuşi producător de măşti sanitare.

Soyna Mod, firma lui Alexandre Eram, apare pe site-ul Agenției Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale ca fiind o unitate acreditată pentru fabricarea măștilor faciale de unică folosință. Totul de la data de 1 aprilie 2020, scrie WOWBiz.  Societatea a anunțat că poate produce 140.000 de măști pe săptămână. Practic, aceasta este una dintre unitățile cu cele mai mari capacitate de producție din România.

Alexandre Eram, afaceri de zeci de milioane de lei pe an

Sonya Mod a înregistrat, în 2019, o cifră de afaceri de aproape 29 milioane lei și pierderi de peste 1 milion lei. Firma a avut un număr de aproape 300 angajați, dar a ajuns la datorii de 10,8 milioane lei. Firma produce și comercializează produse textile și cosmetice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...