Ce a aflat acum Andreea Esca despre soțul ei. Secretul lui Alexandre Eram a ieșit la iveală

Rădulescu Valentin 26.07.2020, 14:48

Familia celebrei prezentatoare, Andreea Esca, are mari probleme în ultima perioadă. Pe lângă faptul că atât ea, cât și membrii familiei au fost confirmați cu noul tip de virus, au apărut detalii și despre problemele financiare. Ce se întâmplă cu afacerea lui Alexandre Eram, soțul Andreei Esca?

Secretul lui Alexandre Eram

Pe lângă faptul că soțul Andreei Esca, Alexandre Eram, are probleme de sănătate în urma infectării cu noul tip de virus, au ieșit la iveală mai multe dezvăluiri despre afacerea pe care o conduce. Alexandre Eram se află de mult timp pe piața produselor cosmetice profesionale, deținând mai multe magazine de acest gen în mall-urile din București, Constanța și alte orașe. Afacerea se derulează prin intermediu firmei Sonya Mod SA, dar din păcate, afacerea nu a avut succes până acum. Aceasta a înregistrat o pierdere totală de aproximativ 1,6 milioane de lei, adică 350.000 de euro, pe parcursul mai multor ani, se arată potrivit informațiilor de pe wowbiz.ro.

În anul 2018, Sonya Mod SA a înregistrat un profit de doar 154.657 lei, adică de 3 ori mai mic față de profitul înregistrat în anul 2017. Datoriile firmei au ajuns până la 12.283.186 lei, adică 2,6 milioane de euro. Așadar, potrivit rezultatelor de la Ministerul de Finanțe, compania lui Eram a înregistrat o pierdere de 1.042.750 lei, în timp ce restanțele au fost de 10.884.619 lei. În total, Alexandre Avram are o gaura financiară de 11.927.369 lei, adică aproximativ 2,5 milioane de euro.

Ce a aflat acum Andreea Esca despre soțul ei. Secretul lui Alexandre Eram a ieșit la iveală
Ce a aflat acum Andreea Esca despre soțul ei. Secretul lui Alexandre Eram a ieșit la iveală

Mesaj pentru soțul Andreei Esca

În urma pierderilor financiare, afaceristul Eduard Mircea Uzunov, un prieten foarte apropiat al familiei Esca, a reacționat pe pagina de socializare. Acesta a transmis un mesaj în care îi urează lui Alexandre Eram toate cele bune, semn că problemele de sănătate ale lui sunt foarte serioase. De asemenea, Andreea Esca a dat și ea mai multe detalii despre situația în care se află familia ei, după ce a dezvăluit că a fost confirmată cu noul tip de virus.

„Sănătate, prietene! Un fotograf de excepție, Alexandre Eram”, a transmis Mircea Uzunov.

Urmăriți Impact.ro și pe