Alexandra Stan, pe cale să devină mămică. Ce spune vedeta despre copil: „Ne doream să întemeiem o familie”

Nicu Stan 08.07.2021, 14:25
Alexandra Stan, pe cale să devină mămică. Ce spune vedeta despre copil: „Ne doream să întemeiem o familie”

Alexandra Stan, pe cale să devină mămică. Ce spune vedeta despre copil: „Ne doream să întemeiem o familie”. Planurile îndrăgitei cântărețe, proaspăt căsătorită, în articolul de mai jos.

Alexandra Stan se pregătește să devină mămică. ”Să fim căsătoriți și copilul să fie botezat!”

Alexandra Stan este pe cale să devină mămică. Vedeta a făcut declarații despre copil, acum după ce s-a căsătorit în secret.

Cântăreața Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret, la Constanța. După ce s-a aflat vestea căsătoriei, care a surprins întregul showbiz, acum  îndrăgita cântăreață face alte dezvăluiri uluitoare despre venirea pe lume a unui copil. Astfel, Alexandra Stan este pregătită să devină mămică pentru întâia oară.

Alexandra Stan s-a asezat la casa ei
Alexandra Stan s-a asezat la casa ei

Alexandra Stan și-a găsit sufletul pereche

Alexandra Stan și-a găsit sufletul-pereche și s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Emanuel-Petre Necatu. Cei doi au rostit cel mai important ”Da!” din viața lor în cadrul unui eveniment restrâns, la care au fost prezenți doar familiile și nașii.

Nunta Alexandrei Stan a avut loc la malul mării, iar ceremonia religioasă a fost ținută de preotul duhovnic al cântăreței. Acum, după nuntă, Alexandra Stan se gândește serios să devină mamă pentru prima oară.

De ce s-a căsătorit Alexandra Stan

Cei doi de-asta s-au și căsătorit. Și-au dorit ca bebelușul lor să poată fi botezat, iar ei doi să fie luați cu acte în regulă.

”Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: OK, hai să ne gândim serios la asta!”, a spus Alexandra Stan, potrivit viva.ro.

Alexandra Stan își iubește mult soțul

După căsătoria cu Emanuel-Petre Necatu, cântăreața a oferit și o primă declarație, în care a vorbit numai de bine despre cel care i-a devenit partener cu acte și care a protejat-o în ultimul timp.

“Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât.

Alexandra Stan avea nevoie de dragoste

Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul Te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe