Legătura nebănuită dintre Alex Bodi și Carmen de la Sălciua. Ce i-a scris artista fostului soț al Biancăi Drăgușanu

Redacția IMPACT 06.06.2020, 13:24

Alex Bodi a divorțat recent de celebra Bianca Drăgușanu, iar Carmen de la Sălciua a pus punct relației pe care o avea de mai mult timp alături de Culiță Sterp. S-ar putea întrevedea aici o legătură între cei doi pe care nu credeam că o să o vedem…

Cum a început interacțiunea dintre Alex Bodi și Carmen de la Sălciua?

Oficial, Alex Bodi a divorțat de una din cele cele mai iubite vedete de la noi, Bianca Drăgușanu, în vreme ce Carmen de la Sălciua și-a văzut de viață și a ales un drum separat de Culiță Sterp. Toată lumea e singură, dar oare așa să fie?

Un eveniment care a întărit anumite bănuieli, a avut loc săptămâna aeasta, după ce Alex Bodi i-a oferit lui Carmen autoturismul său personal pentru a putea fi folosit în videoclipul muzical al artistei. De aici se pare că ar fi pornit totul și asta pentru că ochii fanilor par să fi văzut ceva la mijloc, cu atât mai mult cu cât pare că cei doi sunt, cumva, apropiați. Acest lucru a fost dovedit de faptul că frumoasa brunetă a postat câteva story-uri pe pagina sa de Instagram, în care i-a dat tag și lui Alex Bodi.

„A venit și bijuteria videoclipului. Mulțumesc, Alex Bodi”, a scris artista pe Instagram. Fanii s-au întrebat dacă există posibilitatea ca între cei doi să se înfiripe o legătură, cu atât mai mult cu cât pentru un bărbat este foarte dificil să permită ca bolidul lui scump să fie folosit de altcineva cu care nu este apropiat.

Dar, în altă ordine de idei, videoclipul lui Carmen de la Sălciua, cântăreața de manele, urmează să fie lansat astăzi. Fanii așteptă cu nerăbdare să-și vadă preferata!

„Mâine se lansează melodia pe care o așteptați cu toții ! Eu am emoții de astăzi așa cum se întâmpla de fiecare data atunci când pregătesc ceva frumos pentru publicul care ma iubește ❤️
Va mulțumesc ca îmi dați putere și ma susțineți atât de mult prin tot ceea ce definește artistul “ Carmen de la Salciua “!”, a scris artista, în urmă cu câteva ore.

Urmăriți Impact.ro și pe