Alex Bodi, primele declarații după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu. Ce a ieșit la iveală, după despărțirea cu scandal de la notar

Redacția IMPACT 11.03.2020, 08:27
Alex Bodi, primele declarații după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu. Ce a ieșit la iveală, după despărțirea cu scandal de la notar

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au prezentat marți la notar pentru a semna actele de divorț. Ulterior, Alex Bodi a fost invitat în emisiunea Teo Show și a dezvăluit care a fost motivul pentru care au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate.

Alex Bodi, primele declarații după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost întotdeuna una presărată cu certuri și scandaluri, ceea ce în cele din urmă ia adus și în fața notarului pentru a semna actele de divorț. Bineînșeles, că și această întâlnire s-a lăsat cu un scandal monstru și cu telefoane aruncate și sparte. Cei doi au pus punct căsniciei după șapte luni.

alex bodi, bianca dragusanu, divort
Alex Bodi, primele declarații după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu

Cât despre motivul pentru care s-a ajuns la divorț, afaceristul a dezvăluit la Teo Show în emisiune că au existat mai multe probleme în relația lor de-a lungul timpului. Drept pentru care a reacționat de multe ori la nervi, însă a subliniat că a fost provocat.

Alex Bodi a spus că cearta cu mama Biancăi a fost picătura care a umplut paharul. Reamintim faptul că iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi vrut să o agreseze pe mama acesteia, drept pentru care femeia s-a panicat și a sunat la 112. Însă, Bodi susține că lucrurile nu au stat așa, ci că el venise doar cu flori la Bianca pentru a se împăca iar mama acesteia nu l-a lăsat să intre și de

„Nu vreau să asigur eu anumite informații. Referitor la 112, pot să spun că nu Bianca a sunat. Sunt apelurile de la mama ei pentru că nu mă agreează. Lucrurile astea o să le demonstrez, un avocat se ocupă de chestia asta”, a declarat Alex Bodi, pentru „Teo Show”.

Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Întrebat de Dan Burucu, unul dintre moderatorii emisiunii Teow Show, dacă a fost vorba despre infidelități în relația lor. Alex Bodi a spus lucrurilor pe nume și anume faptul că Bianca nu l-a înșelat niciodată, însă a avut niște discuții telefonice pentru a-l face gelos. Însă, Bodi recunoște că el nu a fost un bărbat fidel.

„A avut niște discuții în telefon și mi-a zis că le-a avut ca să mă facă gelos. Eu i-am fost infidel, m-a prins cu anumite chestii, dar de multe ori am fost doar provocat. Eu sunt omul care nu se ia de tine fără motiv”, a mai declarat Alex Bodi la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe