Andreea Bălan, apariție provocatoare în noul videoclip. Imaginile îndrăznețe fac furori pe internet. Video

Andrei Cezar 22.05.2020, 19:10

Așa da! Andreea Bălan pare să fi trecut peste despărțirea de soțul ei, și este pe cale să lanseze un videoclip, la care cu siguranță George Burcea se va uita de nenumărate ori. Ipostazele provocatoare în care artista apare, alături de alt bărbat, îl vor face pe George să regete ce a pierdut.

Apariție provocatoare a Andreei Bălan în noul videoclip

De câteva luni bune, Andreea Bălan este într-o situație nu tocmai roz. S-a despărțit de soțul ei, iar scandalurile prin care au trecut, în tot acest timp, au afectat-o cu siguranță. Și-a luat rolul de mamă responsabilă în serios și are grijă acum singură de cele două fetițe ale ei. Iar peste toate acestea putem adăuga și pandemia de coronavirus care oricum a afectat toată populația globului.

Însă artista nu se lasă cu una cu două. Pentru a trece mai ușor peste momentele dificile din viața ei era necesar să-și găsească o ocupație care să îi ridice moralul. Și ce metoda mai bună de a-și descărca energiile negative există, dacă nu muzica.

Andreea Bălan, cu ”sufletul” gol, în noul videoclip

Frumoasa blondină s-a închis în studio și a început să producă piese pentru următoarea perioadă. Una dintre ele are un titlu sugestiv pentru perioada prin care trece cântăreața: ”Am crezut în basme”. Iar videoclipul melodiei este gata să apară.

“O piesă de suflet despre mine, despre iubire si despre basme”, a scris Andreea Bălan despre noua melodie.

Pentru a stârni intereseul fanilor, Andreea Bălan a publicat un teaser al videoclipului despre care putem să spunem doar atât: este mult mai îndrăzneț decât ne-am fi închipuit.

Artista apare alături de un bărbat misterios îmbrăcată doar de la mijloc în jos, într-o pereche de jeansi. În timp ce în parte de sus a corpului a preferat să rămână așa cum a lăsat-o mama natură, doar în costumul Evei.

Cu toate acestea, părul lung și blond al vedetei a reușit să-i acopere sânii, păstrând o doză de mister asupra videoclipului.

Marea lansare a noului ei videoclip va avea loc marți, 26 mai.

Urmăriți Impact.ro și pe