Legătura incredibilă dintre Liviu Dragnea şi Adi Mutu. Fostul fotbalist va intra în pământ de ruşine

Ana Anitoiu 06.04.2021, 08:51

Legătura incredibilă dintre Liviu Dragnea şi Adi Mutu a fost dezvăluită. Fostul fotbalist, actualul antrenor al naționalei U21, îi datorează fostului lider al PSD și președinte al Camerei Deputaților un mare motiv de bucurie pentru soția sa, Sandra Bachici, cu care are un fiu.

Ce legătură există între Liviu Dragnea şi Adi Mutu

La începutul lunii trecute, soția lui Adrian Mutu a avut un mare motiv de bucurie. Tatăl ei, Miodrag Bachici, a fost eliberat condiționat, după ce a făcut opt ani de închisoare. Socrul antrenorului fusese condamnat la 12 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc. Însă, a reușit să iasă mai devreme.

Mai exact, socrul lui Adi Mutu a părăsit închisoarea mai devreme pentru bună purtare, pentru faptul că a muncit în penitenciar, dar și pentru că a fost cazat în condiții necorespunzătoare și folosindu-se de legea recursului compensatoriu, pe care și-a dorit-o mult Liviu Dragnea. Această lege, ce a fost aplicată până în 2019, i-a adus peste 100 de zile de libertate lui Miodrag Bachici, în timp ce fostul lider al PSD n-a putut beneficia de prevederile acesteia, conform wowbiz.ro.

Legatura incredibila dintre Liviu Dragnea si Adi Mutu. Fostul fotbalist va intra in pamant de rusine
Adrian Mutu si sotia lui, Sandra Bachici

Drama pe care a trăit-o soția lui Adi Mutu

Frumoasa soție a lui Adrian Mutu a trăit o dramă în urmă cu aproximativ opt ani. Atunci, tatăl ei a fost condamnat la 12 ani de închisoare deoarece în luna mai a anului 2002 a comercializat două kilograme de cocaină în valoare de 65.000 de dolari. Tatăl Sandrei Bachici ar fi făcut parte dintr-o rețea mai extinsă de traficanți.

Miodrag Bachici a fost condamnat în anul 2002 de un tribunal din Timișoara, dar abia în 2013 și-a început efectiv executarea pedepsei. El ar fi trebuit să rămână după gratii până în martie 2024, dar toate motivele enumerate mai sus, la care se adaugă și faptul că are vârsta de 67 de ani, au făcut ca socrul lui Adrian Mutu să iasă mai devreme de la pușcărie.

Câte recompense a primit socrul lui Adrian Mutu la închisoare

Potrivit avocatului său, Miodrag Bachici a avut un comportament ireproșabil în perioada de detenție. Din acest motiv, la un moment dat i s-a permis să facă muncă în folosul comunitățiii în regim deschis, fără supraveghere. În plus, i-a fost suplimentat dreptul la pachete, vizite, convorbiri online și i-a fost permis de câteva ori să iasă din penitenciar.

”Din caracterizarea întocmită petentului condamnat rezultă că pe parcursul executării pedepsei privative de libertate a prezentat o conduită constant pozitivă în conformitate cu normele instituției și s-a adaptat corespunzător la mediul carceral. Nu a fost sancționat disciplinar și a fost recompensat de 30 ori din care de 21 ori cu suplimentarea drepturilor la pachete și la vizite, de 3 ori cu suplimentarea numărului convorbirilor on-line și de 6 ori cu permisiunea de ieșire din penitenciar. A desfășurat în mod constant activități lucrative cu caracter gospodăresc necesare penitenciarului și activități lucrative, în regim prestări servicii, începând cu luna septembrie 2014 și până în prezent în luna octombrie 2020, când activitățile lucrative au fost suspendate datorită contextului epidemiologie și a obținut rezultate bune în muncă”, se arată în dosarul lui Miodrag Bachici, socrul lui Adi Mutu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...