Lovitură grea pentru soția lui Adrian Mutu. Vestea proastă primită de Sandra înainte de Sărbători

Iancu Andreea 22.12.2020, 13:56
Lovitură grea pentru soția lui Adrian Mutu. Vestea proastă primită de Sandra înainte de Sărbători

Soția lui Adrian Mutu, Sandra Bachici, trece prin momente dificile chiar înainte de sărbători. Frumoasa brunetă a primit o veste teribilă. În ciuda mariajului fericit alături de “Briliant”, fosta Miss România ascunde o poveste dureroasă de viață.

Ce veste a primit soția lui Adrian Mutu

Adrian Mutu și Sandra Bachici se iubesc încă din 2017, când cei doi au avut parte de o nuntă superbă, dar și de botezul primului copil al cuplului, Tiago. “Briliantul” și fosta Miss România par să aibă o viață de invidiat și o familie extrem de frumoasă, însă în realitate, soția lui Adrian Mutu ascunde o poveste mai puțin plăcută. Iar acest lucru se întâmplă din cauza tatălui brunetei, Miodrag Bachici. Acesta execută o pedeapsă de 12 ani pentru trafic de droguri și se află încarcerat la penitenciarul Arad încă din 2013.

Miodrag Bachici, cunoscut drept “Mile Sârbu”, a făcut parte dintr-o rețea importantă de trafic și distribuție de droguri, care își exercita influența în zona de vest a țării. Încă din 2002, anchetatorii și polițiștii au încercat să îl prindă pe bărbat, după ce acesta ar fi comercializat două kilograme de cocaină, valorând 65.000 de dolari. Deși tranzacția urma să aibă loc lângă Timișoara, orașul de origine al lui Miodrag Bachici, tatăl brunetei a reușit să fugă chiar înainte de apariția mascaților.

Prin ulterior, după 10 ani în care bărbatul s-a ascuns de autorități, el a fost încarcerat în 2013 și se află încă în închisoare de atunci. Totuși, în încercarea de a fi eliberat condiționat, socrul lui Adrian Mutu a depus o cerere în fața magistraților. Judecătorii au decis recent ce se va întâmpla cu Miodrag Bachici în urma acestei solicitări.

Miodrag Bachici, tatăl soției lui Adrian Mutu
Miodrag Bachici, tatăl soției lui Adrian Mutu

A încercat să scape de închisoare

Deși a ispășit deja șapte ani din cei 12 pe care sentința judecătorească îi stabilise în procesul său, Miodrag Bachici a depus o cerere pentru eliberarea condiționată. După ce magistrații au analizat-o au decis să o respingă. Astfel, socrul lui Adrian Mutu va rămâne în continuare după gratii, conform cancan.ro.

În temeiul art. 587 alin. 1 C.proc.pen., cu referire la art. 59 Cod penal anterior, respinge cererea de liberare condiţionată formulată de către Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate pentru condamnatul Bachici Miodrag, în prezent deţinut la Penitenciarul Timişoara. În baza art. 587 alin. 2 C.proc.pen., stabileşte termen pentru reînnoirea propunerii sau a cererii după data de 01.03.2021. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune virarea sumei de 200 lei din contul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Timiş, reprezentând onorariul parţial al avocatului din oficiu. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, se arată în decizia magistraților.

Totuși, aceasta nu este prima încercare a lui Bachici de a scăpa de închisoare. În 2017, acesta solicita reducerea pedepsei, respinsă în mod evident de către magistrați. Ulterior, socrul lui Mutu a rămas și fără proprietăți, fiind executat silit pentru recuperarea prejudiciului. De asemenea, în 2019, Miodrag Bachici a încercat să își micșoreze pedeapsa pentru a doua oară. Din păcate, el va petrece următorii ani după gratii, în ciuda suferinței pe care o resimte familia sa. Pentru a veni în sprijinul mamei sale, Sandra Bachici, soția lui Adrian Mutu, a invitat-o pe aceasta să petreacă timpul alături de nepot și de ginerele său în casa din București.