Mihai Mitoșeru a spus adevărul complet cu privire la ‘evaporarea’ lui Bursucu de la Teo Show. Cum s-a petrecut totul (Exclusiv)

Iancu Andreea 09.12.2020, 18:55
Mihai Mitoșeru a spus adevărul complet cu privire la ‘evaporarea’ lui Bursucu de la Teo Show. Cum s-a petrecut totul (Exclusiv)

Fanii emisiunii Teo Show au observat cu siguranță că în locul lui Bursucu, emisiunea este prezentată de Mihai Mitoșeru. Pentru că mulți se întreabă care este motivul absenței carismaticului prezentator, Mitoșeru a povestit detaliile în cadrul unui interviu exclusiv pentru playtech.ro.

Ce s-a întâmplat cu Bursucu? Motivul pentru care lipsește de la Teo Show

De câteva ediții, emisiunea prezentată de Teo Trandafir este realizată împreună cu Mihai Mitoșeru și nu cu Bursucu, așa cum ne-am obișnuit. Pentru că fanii emisiunii s-au întrebat care este motivul pentru care prezentatorul absentează, Mitoșeru a dezvăluit adevărul despre rolul său din emisiune. Legat de Teo printr-o prietenie de ani buni, Mihai a povestit într-un interviu pentru playtech.ro cum a învățat tainele televiziunii.

Pe Teo Trandafir o cunosc de 21 de ani, de când eu începusem să prezint emisiunea ”Bingo” și ea prezenta un matinal cu Mircea Badea. Eram în aceeași gașcă. Eu așa am învățat, nu am făcut o școală de televiziune. Am terminat Actoria și am intrat direct în televiziune. Școala mea s-a numit furt de meserie de la Teo, am stat pe lângă ea, este un profesionist, cea mai bună profesoară și cea mai bună femeie din televiziune, după părerea mea, de departe. Este un prieten adevărat, pe care m-am putut baza la orice oră, în orice moment, de 21 de ani de când ne cunoaștem. I-am ținut locul lui Bursucu puțin, care a lipsit motivat, a avut filmări speciale pentru Sărbători, dezvăluia Mihai Mitoșeru în cadrul interviului.

Mihai și Noemi au decis să se separe după 14 ani de relație
Mihai și Noemi au decis să se separe după 14 ani de relație

Care este relația lui Mihai Mitoșeru cu Noemi, fosta sa iubită

Despre viața amoroasă a lui Mihai se cunosc puține lucruri. Discret în general cu sentimentele sale, Mitoșeru a vorbit și despre relația sa cu Noemi, femeia alături de care a petrecut 14 ani. Deși i-a legat o iubire sinceră și profundă, Mihai și Noemi au decis să meargă pe drumuri separate. În ciuda despărțirii, cei doi își vorbesc și au o relație civilizată.

Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten. Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…, a povestit Mihai Mitoșeru pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...