Lavinia Pârva, așa cum n-ai mai văzut-o! Soția lui Ștefan Bănică a uimit pe toată lumea

Mirabela Vasile 07.09.2020, 11:13

Viața unei vedete de la noi a luat cu totul altă întorsătură de când a devenit mămică. Lavinia Pârva a acumulat multe kilograme pe timpul sarcinii, iar apoi s-a hotărât să ajungă la o greutate normală. Însă asta nu este nimic. Soția lui Ștefan Bănică a luat o hotărâre surprinzătoare. Cântăreața a apelat acum la o schimbare de look și a renunțat la părul său lung, care era unul dintre atuurile sale.

Lavinia Pârva, apariție spectaculoasă după ce a devenit mămică!

Lavina Pârva a ocolit aparițiile din televiziune și s-a axat mai mult pe modul în care îi acordă atenție fetiței sale. Chiar dacă vedeta stă acum într-un colț de umbră al camerelor de filmat, Lavinia Pârva este foarte activă pe platformele de socializare și își ține la curent toți fanii cu viața sa.

Lavinia Pîrva, apariție spectaculoasă pentru fani
Lavinia Pîrva are un look nou

Astfel, vedeta a avut o voință de fier și a reușit să dea jos mai multe kilograme în ultima vreme, iar odată cu venirea toamnei s-a gândit că are nevoie de încă o schimbare.

Lavinia Pârva a publicat cu puțin timp în urmă,  pe pagina sa de Instagram, o fotografie cu ea, unde a atras atenția tuturor cu faptul că a renunțat la părul lung.

”Mi-a fost greu să renunț la părul lung, însă am ales părul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pârva pe pagina sa de Instagram în dreptul imaginii!

Fotografia a strâns mii de aprecieri și sute de comentarii. Fanii au fost surprinși plăcut și au complimentat-o pe vedetă.

”Ești o frumoasă, îți stă foarte bine!”, spune unul dintre internauți. ”Lavinia ești minunată, mă bucur pentru această schimbare! Ștefan te va iubi mai mult !!!”, spune un altul.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică, nuntă spectaculoasă la Balcic

Lavinia Pârva este soția lui  Ștefan Bănică de mai mulți ani, iar în urmă cu un an au devenit părinți. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la Balcic. Totodată, invitații au aflat de fapt chiar în timpul evenimentului că este vorba despre o nuntă și nu de ziua artistului, așa cum se spusese inițial.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică par mai îndrăgostiți ca niciodată
Lavinia Pîrva împreună cu Ștefan Bănică

„Tot ce se scrie despre mine este adevărat şi eu zic să credeţi. Nu vorbesc despre viaţa mea decât atunci când este cazul. Nu pot să-i contrazic. Eu nu vreau să intru în conflict cu nimeni”, a spus artistul, după eveniment, într-un interviu și a trecut repede peste subiectul delicat.

Cei doi au o relație destul de discretă și sunt foarte rare sunt momentele când apar împreună la evenimente.

Cunoscutul cântăreț s-a însurat cu Lavinia Pârva destul de repede, asta după ce Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Andreea Marin, timp de șase ani.

Urmăriți Impact.ro și pe