Laura Giurcanu și-a atras un val de hate uriaș în online. Imaginile ireale care i-au aprins pe fani FOTO

Andrei Simion 13.03.2023, 20:29

Laura Giurcanu și-a atras un val de hate uriaș în online, după ce a publicat imagini care par ireale și care i-au aprins pe fani. Vedeta a pozat din nou lipsită de inhibiții, îmbrăcată foarte sumar și etalându-și silueta fără cusur datorită căreia este admirată de multe persoane.

Laura Giurcanu, criticată pe rețelele sociale

Laura Giurcanu și-a obișnuit fanii cu unele imagini îndrăznețe pe care le publică pe rețelele sociale. În urmă cu trei zile, vedeta a uitat din nou de orice fel de inhibiții și a pozat îmbrăcată doar cu lenjerie intimă și un top scurt, semitransparent, în poziții ce au stârnit imaginația internauților.

Ca de fiecare dată, Laura Giurcanu a fost admirată pentru frumusețea ei. „Ești faină”, „Femeie frumoasă” și „Fabuloasă”, au scris unii dintre internauți.

Pe de altă parte, de-a lungul timpului, Laura Giurcanu și-a atras un val de hate uriaș pe rețelele sociale. Numeroase persoane au criticat-o pentru ipostazele în care se afișează pe internet.

„Ești frumoasă de pici, dar pozele astea ostentative în chiloți, pardon, bikini, nu le înțeleg! Nu înțeleg tipul ăsta de promovare, sunt convinsă că ești și poți mult mai mult de atât!”, „Râsuri de femei” și „Numai în chiloți pozezi?”, au fost câteva dintre comentariile critice pe care le-a iscat Laura Giurcanu cu fotografiile publicate pe pagina sa de Facebook – vezi aici.

Laura Giurcanu
Laura Giurcanu

Ce studii are Laura Giurcanu

Vlogger, influencer și fotomodel, Laura Giurcanu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la sezonul trecut al emisiunii Survivor România. A devenit cunoscută pe vremea când avea doar 14 ani, atunci când a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu”. Vedeta a practicat timp de șapte ani atletismul.

Cât despre studii, Laura Giurcanu, născută pe 23 decembrie 1996, în București, este absolventa Facultății de Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret din Capitală.

Fosta concurentă la Survivor România a spus că în copilărie visa la multe profesii. În afară de astronaut, și-a dorit să devină și medic, iar de atletism s-a apucat când a văzut o imagine cu o atletă într-o reclamă. Vedeta a precizat că deși nu a ajuns atletă, a ajuns să dea foarte bine în poze.

Urmăriți Impact.ro și pe