Larisa Iordache, infectată cu Covid-19. Cum se simte acum gimnasta: „Viața mi-e un pic dată peste cap”

Stan Filon 28.10.2020, 14:32
Larisa Iordache, infectată cu Covid-19. Cum se simte acum gimnasta: „Viața mi-e un pic dată peste cap”

Larisa Iordache a venit cu o veste tristă, pe care și ei i-au transmis-o medicii. Gimnasta a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Sportiva în vârstă de 24 de ani a povestit pe Facebook că s-a infectat cu Covid-19 chiar înainte de un concurs desfășurat la Izvorani.

Gimnasta Larisa Iordache s-a infectat cu coronavirus

Gimnasta Larisa Iordache le-a spus fanilor săi în ce moment a venit infectarea cu coronavirus. Aceasta tocmai se pregătea să revină în concurs după o pauză de 3 ani, însă din cauza virusului este nevoită să se izoleze la domiciuliu timp de două săptămâni.

”Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită”, a scris Larisa Iordache pe Facebook.

Gimnasta Larisa Iordache s-a infectat cu coronavirus
Gimnasta Larisa Iordache s-a infectat cu coronavirus

Infectarea a avut loc chiar înainte de marea ei revenire în gimnastică

Gimnasta este încrezătoare că va trece cu bine și peste această cumpănă, mai ales că a contactat deja medicul, care i-a și prescris un tratament pentru a trece cât mai repede peste infecția de coronavirus. Aceasta recunoaște că viața i-a fost dată puțin peste cap de noul virus.

”Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște ! Ceea ce vă doresc tuturor! PS… Sper să ne vedem la Nationale!”, este mesajul postat pe Larisa Iordache pe pagina sa de Facebook.

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială. Gimnasta îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urma să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de nu mai puțin de trei ori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...