De ce nu poate Larisa Iordache să-și găsească iubit, deși este extrem de frumoasă. ”Nu aș schimba nimic”

Iancu Andreea 02.07.2020, 15:13

Larisa Iordache este o prezență extrem de plăcută. Mereu zâmbitoare și extrem de carismatică, fosta gimnastă ar putea cuceri pe oricine dintr-o privire. Totuși, se pare că norocul nu îi surâde în construirea unei relații. Campioana României la gimnastică nu își poate găsi deocamdată perechea, iar motivul îl menționează chiar ea.

De ce este Larisa încă singură

Este o persoană extrem de sinceră, căreia îi place să spună lucrurilor pe nume. Din păcate, gimnasta și-a canalizat puterile și determinarea pentru a obține performanță în sport, dar a uitat și de latura sentimentală. Dacă până acum poate era prea puțin pregătită pentru o relație, acum, la 24 de ani, Larisa își caută sufletul pereche. Acesta pare însă greu de găsit.

Cu toate acestea, sportiva are numai motive de laudă și mândrie. Este fostă campioană la gimnastică și datorită sportului are un trup de invidiat. Tânăra este cu adevărat o prezență feminină frumoasă, deci ar putea cu ușurință să cucerească inima unui bărbat. Din păcate, cariera, viața cotidiană și lipsa timpului sunt împotriva Larisei.

Dacă la capitolul carieră Larisa este campioană, în privința relațiilor gimnasta nu excelează. Iar motivul l-a exprimat chiar ea. Întrebată de fanii de pe Instagram de ce este încă singură, sportiva a dezvăluit totul.

Timpul, poate și ăsta e un motiv. Însă este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi și să își ofere exact iubirea de care ai nevoie sau să te completeze și să îți înțeleagă viața în totalitate, a dezvăluit Larisa Iordache, pe pagina sa de Instagram.

La fel de sinceră cu comunitatea sa, Larisa a explicat și faptul că se mândrește cu trecutul său, pe care îl consideră o lecție de viață.

Trecutul pe care l-am avut, m-a ajutat să fiu omul de astăzi. Nimic nu aș schimba, a mai mărturisit gimnasta.

Larisa ar putea cuceri inima oricui cu așa frumusețe
Larisa ar putea cuceri inima oricui cu așa frumusețe