La o lună de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu uimeşte cu decizia luată. Ce urmează să facă artistul

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 28.04.2021, 21:10

Aurel Pădureanu uimeşte cu o decizie pe care a luat-o la o lună de la moartea soției lui, Cornelia Catanga. Artistul a dezvăluit ce urmează să facă alături de fiul lui și al regretatei artiste. Solistul de romanțe a spus și cum s-a încheiat conflictul dintre el și Gigi Becali, la care apelase pentru o locuință.

Aurel Pădureanu, despre cine îi face parastasul de 40 de zile Corneliei Catanga

Solistul de romanțe a dezvăluit pentru playtech.ro că parastasul de 40 de zile al Corneliei Catanga, ce va avea loc joi, la Cimitirul Ghencea 2, a fost pregătit de fiica lui dintr-o altă căsnicie. Aurel Pădureanu are doi copii dintr-un mariaj anterior – fată și băiat, și pe Alex, fiul lui și al regretatei interprete.

”Mâine, la cimitir, vom împărți pachete cu mâncare de post, inclusiv sărmăluțe cu orez. Le gătește fiica mea, ambii copii din prima căsnicie au iubit-o pe Cornelia, fata mea i-a ales și hainele pentru înmormântare, deși nu am avut voie să o îmbrăcăm, le-am pus frumos, lângă ea. Mă culc plângând, mă trezesc plângând, mi-e tare dor de Cornelia mea!”, a spus Aurel Pădureanu într-un interviu pentru Playtech.ro.

Aurel Padureanu decizie dupa moartea Corneliei Catanga
Cornelia Catanga si Aurel Padureanu

Ce decizie a luat Aurel Pădureanu la o lună de la decesul Corneliei Catanga

Acum, la o lună de la decesul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a luat o decizie radicală. Se va muta în Statele Unite ale Americii, unde o poate ”lua de la capăt”. Solistul de romanțe nu va pleca singur, ci alături de fiul lui și al artistei, Alex, absolvent de Conservator, care vrea să devină pianist de jazz și care a mai stat la New York o perioadă.

”Eu sunt încă în putere, mai pot cânta, sunt solist de romanțe, sper să treacă pandemia și să reîncep spectacolele. Aș vrea însă să plec din România, împreună cu fiul meu, Alex, el a mai stat la New York, acum trei ani, dar s-a întors de dragul Corneliei, care slăbise de dorul lui. Vrea să devină pianist de jazz, are toate șansele, acolo, aici lucrurile nu merg bine, în lumea artistică”, a mai spus Aurel Pădureanu, pentru Playtech.ro.

Aurel Pădureanu, despre conflictul cu Gigi Becali: ”Nu am ajuns chiar așa de jos”

Totodată, Aurel Pădureanu, care se confruntă cu probleme financiare după moartea Corneliei Catanga, a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali. El îi ceruse latifundiarului să îl ajute cu o locuință. Acum, însă, nu mai vrea să primească nimic de la nimeni.

”Poate că am greșit, nu trebuia să apelez la Gigi Becali, mai nou a zis că nu vrea să-și asocieze numele cu al meu, că nici nu ne știe, ca artiști, deși a participat de atâtea ori la petrecerile unde eu și Cornelia am cântat, inclusiv la nunta Gabrielei Firea, iar naș era Becali. Nu mai vreau nimic, de la nimeni, Becali este un domn respectabil, are milioane de euro, eu sunt un amărât, un om sărac.

Gigi voia să ne trimită la căminul lui de nefamiliști, totuși, suntem o familie de artiști, nu am ajuns chiar așa de jos. Am trei copii, doi din prima căsnicie, o fată și un băiat, și pe Alex, fiul meu și al Corneliei, așa că, de fapt, sunt un om bogat, ei mi-au sărit în ajutor, acum locuiesc la fiica mea”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...