La ce partid vrea acum Diana Șoșoacă. Avocata a uimit pe toată lumea cu alegerea făcută

Stan Filon 15.02.2021, 08:53
La ce partid vrea acum Diana Șoșoacă. Avocata a uimit pe toată lumea cu alegerea făcută

Diana Șoșoacă nu are de gând, de fapt să rămână senatoare independentă, după ce a fost dată afară din AUR, ci se pare că și-a aranjat de ceva vreme viitorul politic, într-un alt partid. Senatoarea a tot favorizat partidul respectiv, în ultimele luni.

Diana Șoșoacă și-a ales partidul în care vrea să se înscrie

Potrivit 4media.info, Diana Șoșoacă avea de gând să facă următoarea mișcare politică de ceva vreme și să se înscrie în PSD! Da, ați auzit bine, surse sigure au declarat că social-democrații o vor pe Diana Șoșoacă în rândurile lor. Informația a fost publicată de site-ul de presă care aparține chiar lui Dorin Lulea, despre care Diana Șoșoacă spunea că este nimeni altul decât președintele AUR în acte.

”Domnul Lulea este actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă pentru Europa Liberă.

Diana Sosoaca si-a ales partidul in care vrea sa se înscrie, dupa ce a fost data afara din AUR
Diana Sosoaca si-a ales partidul in care vrea sa se înscrie, dupa ce a fost data afara din AUR

Diana Șoșoacă, în PSD?

Dorin Lulea apare pe site-ul formațiunii politice ca fiind Președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din cadrul partidului AUR, însă Diana Șoșoacă l-a indicat ca fiind președintele partidului, dar acesta a negat.

Aașadar, sursele susțin că Diana Șoșoacă se va înscrie în ĂSD în viitorul foarte apropiat, mai ales că în ultima luna a înscris în comisia unde este președintă mai multe persoane din PSD, trecând peste regulamentul AUR.

“Prin intermediul unor actuali și foști membri PSD, apropiați de ai lui Marcel Ciolacu, printre care și Ninel Peia, senatoarea și-a negociat dinainte de excludere poziția în PSD. Ca urmare a acestui lucru, Diana Șoșoacă va păstra poziția de președinte a comisie pe care o deține la acest moment în parlamentul României.

De altfel, mai mulți parlamentari AUR s-au plâns că Diana Șoșoacă introducea la grup persoane afiliate PSD și nu respecta disciplina de partid. Vă reamintim că Diana Șoșoacă a fost consiliera lui Adrian Năstase când acesta conducea guvernul României”, susține sursa citată.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, după un scandal monstru. Aceasta a avut o intervenție halucinantă în Senat, în care a spus că se urmărește stârpurea neamului românesc prin vaccinarea împotriva coronavirusului. Chiar unul dintre colegii săi a cerut să-i fie oprit microfonul, dar Diana Șoșoacă a continuat. Deși a avut alocat un spațiu de două minute, ea a vorbit 7 și și-a încheiat cuvântarea făcându-i pe toți prezenți criminali, după cum a susținut Claudiu Târziu, colegul din AUR.  În urma episodului respectiv, Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI