Diana Șoșoacă a recunoscut. Acesta este adevăratul motiv pentru care a fost dată afară de George Simion

Nicu Stan 13.02.2021, 14:33
Diana Șoșoacă a recunoscut. Acesta este adevăratul motiv pentru care a fost dată afară de George Simion

Diana Șoșoacă a recunoscut. Acesta este adevăratul motiv pentru care a fost dată afară de George Simion. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri la foc automat despre AUR. Senatoarea face acuzații grave

Diana Șoșoacă, fost senator AUR, a recunoscut totul. Senatorul independent de-acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost dată afară de George Simion, liderul AUR.

După ce senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța pntru Unirea Românilor, aceasta a făcut dezvăluiri din interiorul formațiunii politice.

Conducerea AUR ar cere bani de la fiecare parlamentar

Astfel, senatoarea a spus care este adevăratul motiv pentru care a fost exclusă din AUR împreună cu deputatul Mihai Lasca. Potrivit Dianei Șoșoacă, actuala conducere a AUR a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară.

În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit europalibera.org.

2000 de lei pentru acte de caritate

În plus, Diana Șoșoacă precizează că parlamentarii AUR sunt obligați să plătească suma de 2 mii de lei în fiecare lună pentru donațiile AUR în scop caritabil. Astfel, faptul că Diana Șoșoacă nu a plătit acești bani ar fi dus la excluderea ei din AUR.

Senatoarea a mai spus că parlamentarilor AUR li s-a cerut să încheie contracte de leasing cu o societate din sfera partidului pentru achiziționarea de mașini Logan.

Cine este, de fapt, liderul AUR în acte. Este cu totul altă persoană decât cele știute

Diana Șoșoacă a mai făcut o dezvăluire șoc și anume că liderul partidului ar fi cu totul altul în acte, nu George Simion, nici Claudiu Târziu. Astfel, președintele AUR este Marius Lulea.

Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Parlamentarii AUR puși să semneze contracte abuzive

Împreună cu Diana Șoșoacă, și Mihai Lasca a fost exclus din AUR. Acesta mai acuză conducerea AUR că i-ar fi cerut să semneze ”contracte abuzive” din banii încasați ca sumă forfetară în calitate de parlamentar pentru cabinetul din teritoriu.

Refuzul meu de a semna anumite contracte abuzive impuse de către conducerea partidului constituie un alt motiv. El a fost exclus din partid pentru că a omis să anunţe partidul că este urmărit penal pentru organizare de grup infracţional şi condamnat pentru vătămare corporală”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe