O deputată PSD a dat petrecere cu 150 de invitaţi şi cu dedicaţii “fără număr”, în plină pandemie. Imagini incredibile

Nicu Stan 14.02.2021, 18:38

O deputată PSD a dat petrecere cu 150 de invitaţi şi cu dedicaţii “fără număr”, în plină pandemie de coronavirus. Imagini incredibile de la petrecerea monstruasă au apărut în spațiul virtual.

Petrecere cu 150 de invitați în Giurgiu nederanjată de nimeni. Fiul unei deputate PSD a împlinit 18 ani

O deputată PSD a dat petrecere cu 150 de invitaţi şi cu dedicaţii “fără număr”, în plină pandemie de COVID-19. Imagini incredibile de la petrecerea care nu ar fi trebuit să aibă loc.

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, este protejata baronului Niculae Bădălău, iar pentru aceasta se pare că nu există restricții în această perioadă greu încercată pentru toți românii. Astfel, sâmătă seară, Elena Dinu a organizat o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu.

Manelele au răsunat în boxe

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a făcut majoratul fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu. Petrecerea a fost organizată ca și când virusul ucigaș nici nu ar exista.

La petrecere s-au servit mâncăruri pe alese, băuturile au curs valuri, iar ospătarii au servit invitații îmbrăcați la patru ace. De asemenea, atmosfera incendiară a fost întreținută de lăutari.

Dedicațiile au ajuns și la 2000 de euro

Astfel, manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, iar suma de 2.000 de euro era ceva obișnuit pentru cei care dădeau dedicații pentru juniorul familiei Elena și Daniel Augustin Dinu. De asemenea, s-au dat și dedicații pentru ”cea mai tare deputată”.

Refrenul la modă, care a fost fredonat toată noaptea de către maneliștii și invitați, a fost ”Banii n-au valoare”.

Elena Dinu, un simplu medic de provincie

Petrecerea nu a fost deranjată de nimeni, astfel că petrecăreții s-au distrat nestingheriți. Elena Dinu, un simplu medic de provincie, se află la al doilea mandat, ea fiind susținută de Nicolae Bădălău.

De altfel, Nicolae Bădălău a inventat-o pe Elena Dinu și ca un tătuc protector, soțul acestei a fost pe vremea guvernării PSD, directorul DRDP București, timp în care a fost remunerat mai bine decât premierul României și președintele țării deși nu îl recomanda nicio pregătire în acest sens.

Elena Dinu, susținută de Nicolae Bădălău

Nu a contat nimic altceva decât că era soțul deputatei Elena Dinu, susținută de baronul Nicolae Bădălău. Astfel, majoratul fiului Elenei Dinu cu dedicații fără număr și unde ”banii n-au valoare” este dovada vie că restricțiile sunt pentru oameni de rând nu și pentru parlamentari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI