Mario Fresh, declaraţie neaşteptată despre Alexia Eram. Ce a putut spune despre fiica Andreei Esca: „Are memorie de peşte”

Ana Ionescu 18.06.2021, 13:51
Mario Fresh, declaraţie neaşteptată despre Alexia Eram. Ce a putut spune despre fiica Andreei Esca: „Are memorie de peşte”

Mario Fresh și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, sărbătoresc cinci ani de relație. Cu această ocazie, iubitul Alexiei a făcut o declarație neașteptată. Secrete surprinzătoare despre relația celor doi au ieșit la iveală.

Ce a putut spune Mario Fresh despre Alexia Eram, în direct, la TV

Mario Fresh și Alexia Eram se iubesc de cinci ani. Cei doi sunt foarte fericiți și au reușit să aibă o relație solidă, chiar dacă fiica Andreei Esca a decis să îşi facă studiile în străinătate. Invitați în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, cei doi au făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația lor. Mario Fresh a fost ușor acid la adresa iubitei sale și a spus că are o memorie de peşte. Nu în sensul rău însă, deşi a sunat cam ironic.

„Eu mereu îi zic că are memorie de peşte, ne certăm, pleacă până în altă cameră şi în câteva minute vine înapoi că şi cum nimic nu s-a întâmplat”, a spus Mario Fresh, despre iubita lui, la Vorbeşte Lumea.

Alexia a ținut și ea să spună public ce o deranjează la iubitul său, pe care îl cataloghează cam orgolios.

„E foarte orgolios, ţine foarte mult supărarea. Îmi place la el că este romantic, cald şi amuzant”, a recunoscut Alexia Eram.

Cu toate acestea, Mario a mărturisit că Alexia este foarte drăgăstoasă și are multă grija de el.

„E foarte indecisă, nu cunosc o persoană mai indecisa decât ea. Îmi place la ea că este drăgăstoasă, rârâita şi că are grijă de mine”, a declarat şi Mario.

Mario și Alexia au recunoscut însă că relaţia lor nu a fost numai lapte şi miere şi că au existat însă tensiuni în relația lor, fiind chiar la un pas de despărțire la un moment dat.

Aţi fost vreodată la un pas de despărţire? „Da, am fost! De ce să minţim?”, au mărturisit cei doi.

Mario Fresh şi Alexia s-au cunoscut la un concert al lui Alex Velea
Mario Fresh şi Alexia s-au cunoscut la un concert al lui Alex Velea

Între Mario Fresh și Alexia Eram a fost dragoste la prima vedere. Cum s-au cunoscut

Mario și Alexia s-au cunoscut în anul 2016, când fiica Andreei Esca a participat lansarea piesei lui Alex Velea, ”Ziua mea”, între ea și Mario fiind dragoste la prima vedere.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario că artist. Acolo, a pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu”, a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe