La cât se ridică paguba IMENSĂ pe care i-au făcut-o hoții lui Marian Vanghelie: ”Au intrat în casă și luat tot ce-au prins! Mi-au furat și butonii”

Redacția IMPACT 13.02.2020, 19:13
La cât se ridică paguba IMENSĂ pe care i-au făcut-o hoții lui Marian Vanghelie: ”Au intrat în casă și luat tot ce-au prins! Mi-au furat și butonii”

Locuința lui Marian Vanghelie a devenit ținta hoților, acesta fiind prădat ziua în amiaza mare. A dezvăluit și la ce sumă se ridică paguba pe care a suferit-o de curând. Momentele neplăcute s-au desfășurat cu două săptămâni în urmă, iar în acest caz au fost sesizați și oamenii legii, care au intervenit.

La cât se ridică paguba imensă pe care i-au făcut-o hoții lui Marian Vanghelie: ”Au intrat în casă și luat tot ce-au prins! Mi-au furat și butonii”

Vila din Snagov în care locuiesc Marian Vanghelie și soția lui, Oana Mizil, a fost călcată de hoți, acestuia fiindu-i furate foarte multe bunuri. Pagubele suferite sunt imense și persoanele care au recurs la astfel de gesturi l-au lăsat pe politician fără obiectele de preț, printre care tablouri sau bijuterii. Este vorba despre locuința din zona Ghermănești, în care fostul edil nu se afla în acele momente, și care a fost jefuită. Polițiștii din Snagov au fost alertați cu două săptămâni în urmă, ancheta fiind în continuare în desfășurare.

Hoții l-au lăsat pe Marian Vanghelie și fără ceasuri, butoni, iar printre pierderi s-a numărat și un tablou foarte valoros, un original al pictorului Gheorghe Petrașcu. Suma la care se ridică pagubele suferite s-ar ridica, potrivit declarației oferite de acesta recent, la jumătate de milion de euro.

La cât se ridică paguba imensă pe care i-au făcut-o hoții lui Marian Vanghelie: ”Au intrat în casă și luat tot ce-au prins! Mi-au furat și butonii”
Vila din Snagov a lui Marian Vanghelie a fost prădată de hoți, cu două săptămâni în urmă

Fostul primar al sectorului 5 din Capitală a rămas fără o parte din ceasurile pe care le avea în colecție. Oamenii legii din Ilfov au demarat o anchetă, dar până în momentul de față nu au reușit să le dea de urmă infractorilor. Polițiștii au încercat să obțină mai multe informații și de pe câteva camere de luat de veri, montate în zona respectivă, din Snagov, pe casele vecinilor. A mai fost dezvăluit și că hoții ar fi cunoscut programul familiei Vanghelie. De aceea, au știut momentul exacnt în care să acționeze.

„Au furat un tablou de Petrașcu, două ceasuri, niște bijuterii ale soției, butoni de-ai mei, cam tot ce-au prins. Nu am făcut o estimare, s-a făcut doar într-o formă oarecare, nu am făcut o estimare reală. Problema a fost că și-au permis să intre la 3 și ceva în casă, nu ajunsesem acasă, dar erau soția, copilul, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat așa lucrurile (…) De pe camerele de la vecini știm că au fost două persoane care au stat cam 25 de minute, credem că a fost și o a treia persoană cu o mașină.”, a declarat Marian Vanghelie, potrivit celor de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe