Clipe grele pentru Dragnea! Fostul lider PSD s-a plâns de condiții inumane. Ce a pățit el în spatele gratiilor

Redacția IMPACT 11.02.2020, 18:08
Clipe grele pentru Dragnea! Fostul lider PSD s-a plâns de condiții inumane. Ce a pățit el în spatele gratiilor

Liviu Dragnea se află în închisoare încă din luna mai, a anului trecut. Fostul șef al PSD a primit o condamnare de 3 ani și 6 luni, cu executare, din partea magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție. În prezent, acesta își ispășește pedeapsa primită și acuză condiții inumane.

Clipe grele pentru Dragnea! Fostul lider PSD s-a plâns de condiții inumane

Fostul lider al social-democraților suferă din pricina condițiilor foarte rele din închisoare. Acesta susține că trăiește momente foarte grele, deoarece este supus la un tratament greu de imaginat, în spatele gratiilor. Vestea a fost făcută publică de curând, odată cu o cerință specială pe care Dranea a formulat-o pentru conducerea Penitenciarului Rahova.

La finalul lunii ianuarie 2020, Dragnea a sperat să obțină o rejudecare din partea magistraților, în dosarul angajărilor fictive, pentru care a primit condamnarea. Sentința pe care deja o execută a însemnat și o amânare a nunții pe care spera să o facă cu iubita lui, Irina Tănase.

Clipe grele pentru Dragnea! Fostul lider PSD s-a plâns de condiții inumane. Ce a pățit el în spatele gratiilor
Fostul lider al social-democraților trăiește clipe foarte grele, în spatele gratiilor

Ce a pățit în spatele gratiilor

Ultimele zile au adus temperaturi foarte scăzute în Capitală, iar acest lucru s-a resimțit și în închisoarea în care este deținut Liviu Dragnea. Fostul șef de la cârma PSD a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Teleorman. De curând, acesta s-a plâns conducerii din închisoare că suferă de frig. Dar și că temperatura din celulă este cea din pragul înghețului, potrivi Antena 3. Totodată, acesta a acuzat că a fost lăsat chiar să înghețe în detenție.

În plus, acesta suspectează că ar fi vorba despre o atitudine ostilă, pe care social-democratul o bănuiește, din partea personalului din Penitenciarul Rahova. Se pare că doar în celula lui ar fi fost semnalată lipsa căldurii. De aceea, social-democratul de 57 de ani s-ar fi plâns în fața comandantului din închisoare. A numit episodul pe care l-a trăit de curând drept o condiție inumană.

Urmăriți Impact.ro și pe