Kira Hagi îşi începe cariera în televiziune. Unde poate fi văzută fata „Regelui”

Iancu Andreea 27.10.2021, 16:09

Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira, este o actriță de teatru, care până la vârsta de 25 de ani a avut mai multe apariții pe scena unor teatre celebre din România. Crescută într-un mediu în care performanța este ținta, Kira Hagi a trecut recent de la teatru la cariera în televiziune. Fata „Regelui” din fotbal a debutat pe micul ecran, la o televiziune, unde prezintă o rubrică săptămânală.

Kira Hagi debutează în televiziune. Care este postul la care va putea fi urmărită fiica marelui fotbalist

În vârstă de 25 de ani, Kira Hagi a avut prima sa apariție pe o scenă a teatrului în piesa „Fetița cu chibriturile”. Arta teatrală a cucerit-o pe fiica marelui fotbalist Gheorghe Hagi, care ulterior a jucat la Teatrul de Comedie și Teatrul Foarte Mic din București. Se pare însă că lumina reflectoarelor a atras-o pe tânăra Kira Hagi, care de curând a început cariera în televiziune. Fiica „Regelui” poate fi urmărită în fiecare săptămână, la unul dintre posturile lui Adrian Sârbu.

Kira Hagi prezintă începând din această lună o rubrică la postul Aleph News. De meserie actriță, tânăra încearcă să aducă în lumină mai multe inițiative ale altor români de vârsta sa, în rubrica „Smart is the new cool”, difuzată în fiecare zi de vineri, la Aleph News. Primul proiect pe care Kira Hagi la adus în atenția publicului telespectator a fost „Herculane Project”, în data de 22 octombrie. Acesta aparține unor tineri arhitecți și urbaniști, care au vârste cuprinse între 23 și 29 de ani și care încearcă să salveze o clădire aflată în stațiunea balneară Băile Herculane, din România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kira Hagi (@kirahagi)

Ce spun fiica lui Hagi despre proiectul în care este implicată

Kira se declară extrem de entuziasmată de această nouă postură, pe care a împărtășit-o inclusiv cu fanii săi din mediul online. Fiica lui Hagi recunoaște că a lucrat de o perioadă bună de timp la această inițiativă, pe care aștepta cu nerăbdare să o prezinte publicului. Kira Hagi este optimistă și consideră că astfel de proiecte, precum cele pe care le prezintă în rubrica sa specială, vor putea schimba, la un moment dat, lumea care ne înconjoară.

SMART IS THE NEW COOL este răspunsul meu❗️

Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!, a scris Kira Hagi pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...