Succes de proporții pentru Kira Hagi. Fiica ”Regelui” a dat lovitura pe plan profesional

Nicu Stan 19.02.2021, 13:41

Succes de proporții pentru Kira Hagi. Fiica ”Regelui” a dat lovitura pe plan profesional. Gică Hagi și soția sa, Marilena, au toate motivele să fie fericiți.

Kira Hagi, succes total. Fiica lui Gheorghe Hagi a intrat la inimile românilor cu ultima piesă de teatru

Succes de proporții pentru Kira Hagi, după ce fiica ”Regelui” a dat lovitura pe plan profesional. Gheorghe Hagi și Marilena, soția sa, au toate motivele să fie mândrii și fericiți.

Fiica lui Gică Hagi, Kira, și de Johhny, băiatul pe care compozitorului Mihai Alexandru îl are cu cântăreața Nicola, au jucat cel mai recent spectacol al lor cu casa închisă.

Spectatorii, mulțumiți de presația tinerilor actori

Ropote de aplauze și zâmbete de fericire și mulțumire! Cam asta s-a putut citi pe fețele spectatorilor care au venit la Teaatrul Nottara pe 14 februarie, să vadă piesa „Martha și George”, un spectacol în regia lui Filip Ristovski, cu o distribuție foarte frumoasă, protagoniști fiind Kira, fiica lui Gică Hagi, și Johhny Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicoleta Nicola.

Cei doi tineri actori au avut parte de ropote de aplauze, iar zâmbetele de fericire și de mulțumire s-a putut citi pe chipurile tuturor spectatorilor care au venit la Teaatrul Nottara pe 14 februarie, să vadă piesa „Martha și George”.

Unde a studiat Kira Hagi actoria

Spectacolul este în regia lui Filip Ristovski, cu o distribuție de zile mari, protagoniști fiind Kira, fiica lui Gică Hagi, și Johhny Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicoleta Nicola.

Dacă despre fiica Regelui Fotbalului din România se cunoaște cât este de talentată și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles,  partenerul ei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator.

Johnny Alexandru, și compozitor

Johnny Alexandru a compus și muzica pentru acest spectacol, precum și o melodie scrisă și cântată de el, intitulată „Just give me a chance”, care a fost transformată în teaser-ul acestui spectacol, care a debutat la finalul lui 2018.

După multe luni de absență de pe scenă, din cauza restricțiilor impuse de epidemia de coronavirus, Kira și Johnny au avut prima reprezentație la Teatrul Nottara din București, chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Piesa va avea o nouă reprezentație

Piesa de teatru a fost atât de așteptată de către bucureșteni, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, actorii Kira și Johnny au fost răsplătiți cu ropote de aplauze și au fost felicitați.

Interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o nouă reprezentație pe data de 21 martie, de la ora 19:00, tot în Teatrul Nottara. Părinții celor doi tineri actori talentați au toate motivele să fie mândrii de copiii lor.

Urmăriți Impact.ro și pe