Kira Hagi, alături de Michelle Obama într-un serial pe Netflix. Fiica ”Regelui” dă lovitura, va avea o publicitate imensă

Ana Anitoiu 20.05.2021, 11:57

KIra Hagi a anunțat că joacă alături de Michelle Obama într-un serial pe Netflix. Fiica ”Regelui”, care și-a construit o carieră în actorie, a dat lovitura. Ea dublează vocea unuia dintre personajele principale ale producției ”Gofre și Mochi”.

Ce rol are Kira Hagi în serialul în care apare și Michelle Obama

Kira Hagi, în vârstă de 25 de ani, a anunțat, miercuri, că a dublat vocea lui Gofre pentru Netflix România. Ea a recomandat serialul și adulților, nu doar copiilor, deoarece este ”educativ și amuzant”. Fiica lui Gică Hagi a glumit că nu va fi deranjată dacă va fi poreclită cu numele personajului ei.

”Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de «Gofre și Mochi»? Este un serial pe NetflixRo, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Gofre. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, a fost mesajul publicat de Kira Hagi pe internet, la care fratele ei, Ianis Hagi, a felicitat-o.

KIra Hagi, alaturi de Michelle Obama intr-un serial pe Netflix. Fiica ”Regelui” da lovitura, va avea o publicitate imensa
KIra Hagi

În ce serial joacă, de fapt, Kira Hagi alături de Michelle Obama

Serialul ”Gofre și Mochi”, ce a fost lansat pe Netflix, prezintă o călătorie gastronomică a celor două personaje principale – două păpuși pe care le leagă o prietenie și visul de a deveni bucătari. În serial, cei doi amici sunt ajutați de fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii, care are rolul unui proprietar de supermarket.

Astfel, în serialul de pe Netflix, cele două personaje ajung să afle despre diferite feluri de mâncare și culturi și să învețe cum să gătească folosind ingrediente proaspete, astfel încât să se hrănească sănătos.

Kira Hagi, dezvăluire despre părinții ei

În urmă cu ceva timp, Kira Hagi a spus despre Gheorghe Hagi că este ”cel mai bun și haios tată din lume, foarte iubitor și foarte atent”. Totuși, tânăra actriță a precizat că ”Regele” și soția lui au fost foarte stricți atât cu ea, cât și cu fratele ei, Ianis Hagi.

”Părinții noștri au fost destul de stricți cu noi, desigur în sensul bun al cuvântului. A fost o binecuvântare fiindcă noi am crescut cu un handicap metaforic. Am fost privilegiați în multe privințe, iar acest lucru poate reprezenta un handicap.

Nu am știut ce înseamnă să nu avem mâncare pe masă, nu am știut ce înseamnă să mergi cu autobuzul. Am avut de toate, nu am avut nici o grijă și poate de aceea tata și cu mama au fost atât de stricți cu noi. În schimb, pot spune că am avut o relație deschisă cu părinții noștri, atât eu, cât și Ianis”, a spus Kira Hagi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...