Kate Middleton a încercat să-și repare greșeală fața de Meghan Markle. Fanii au apreciat gestul

Diana Radu 12.03.2020, 08:36
Kate Middleton a încercat să-și repare greșeală fața de Meghan Markle. Fanii au apreciat gestul
Prințul Harry și Meghan Markle au partacipat recent la ultimul eveniment oficial, împreună cu familia regală britanică. Potrivit tabloidelor, întâlnirea dintre Meghan și Kate Middleton a fost un sobră și foarte formală. Cum a încercat soția Prințului William să-și repare greșeala față de Meghan, după ce a tratat-o cu indiferență la eveniment?

Kate Middleton a încercat să-și repare greșeală fața de Meghan Markle

Meghan Markle și Harry s-au întâlnit după mai bine de patru luni cu Kate și William, dar și cu alți membri ai casei regale, la o slujbă de Ziua Commonwealth, care a avut loc la Westminster Abbey. În momentul în care s-au văzut, cele două ducese s-au salutat formal cu un simplu ”Bună”, de la depărtare. Acest gest a atras atenția fanilor, care i-au condamnat pe ducii de Cambridge că și-au ignorat fratele, respectiv cumnata.

De asemenea, tabloidele britanice scriu că William și Harry și-au transmis salutări de la depărtare, apoi s-au ignorat complet. Apoi, ducele de Cambridhe i-a zâmbit fratelui său, apoi s-a așezat alături de soția lui. „Nu așa te comporți cu propriul frate”, au comentat fanii cuplului regal. Însă, se pare că

kate middleton, meghan markle, intalnire tensionata, gest
Kate Middleton a încercat să-și repare greșeală fața de Meghan Markle

După întâlnirea plină de tensiune, Kate Middleton a ținut să repare situația și să arate că lucrurile nu au stat așa. Astfel, a postat pe contul oficial de Instagram KensingtonRoyal mai multe fotografii de la slujba de Commonwealth Day. În respectivele fotografii se pot zări chiar și Meghan și William.

În imaginea de mai sus, Ducesa de Sussex în vârstă de 38 de ani vorbește cu boxerul de categorie grea Anthony Joshua, în timp ce Prințul Harry discută cu artistul Craig David. După pozele postate de Kate Middleton, fanii i-au apreciat și i-au lăudat gestul.

Reamintim faptul că Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au luat decizia de a se retrage de la îndatoririle casei regale britanice. Cei doi au preferat să se mute în Canada alături de fiul lor Archie și să ducă o viață liniștită departe de tabloide.

 

Urmăriți Impact.ro și pe