De ce boală suferă Kanye West. Kim Kardashian a încercat să îl interneze forțat în spital

Andrei Cezar 24.07.2020, 16:32

Cuplul Kim Kardashian-Kanye West trece prin momente dificile. Suspiciunile unei tulburări bipolare cu care s-ar confrunta rapperul au fost confirmate de soția. Kim a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care recunoaște că soțul ei are nevoie de ajutor de specialitate, dar că îl lasă pe el să decidă în această privință.

A încercat kim Kardashian sa-l interneze forțat pe Kanye West?

La începutul acestei săptămâni, Kanye posta o serie de mesaje fără noimă pe contul său de Twitter. Într-unul din ele o acuza pe soția sa că ar vrea să îl interneze cu forța la psihiatrie, iar într-un altul se compara cu nelson Mandela.

Mesajele artistului au venit la o zi după ce își anunațse candidatura la președinția Statelor Unite ale Americii. La scurt timp, postările au fost șterse de pe contul său, însă jurnaliștii americani le-au publicat imediat ce au apărut. Iată ce scria luni pe Kanye pe Twitter.

„Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul ‘Get Out’, pentru că m-am plâns ieri cu privire la salvarea vieţii fetelor mele”, susţinea unul dintre mesajele pe Twitter ce au fost ulterior şterse.

„Dacă ajung să fiu închis, ca Mandela, o să ştiţi cu toţii de ce”, a mai susţinut el într-un alt tweet, de asemenea şters, în care face referire la primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela, care a stat după gratii aproape 30 de ani, în perioada regimului apartheid, potrivit Digi 24.

De ce boală suferă Kanye West. Kim Kardashian a încercat să îl interneze forțat în spital
De ce boală suferă Kanye West. Kim Kardashian a încercat să îl interneze forțat în spital
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Kanye suferă de tulburare bipolară

Multă lume a crezut că mesajele au fost postate de Kanye West cu scopul de a atrage atenția asupra sa, parte a unei strategii de campanie electorală. Însă nu se știe exact dacă lucrurile stau chiar așa, având în vedere că soția rapperului, Kim Kardashian, a confirmat recent ceea ce mulți bănuiau, faptul că soțul ei suferă de tulburare bipolară.

“După cum știți mulți dintre voi, Kanye are tulburări bipolare. Oricine suferă de afecțiunea asta sau are o persoană iubită în viața sa cu aceasta tulburare, știe cât de incredibil de complicat și dureros este.

Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat lucrul acesta acasă, pentru că vreau să îmi protejez copiii și să respect intimitatea lui Kanye. Dar azi simt nevoia să spun ceva din cauza concepțiilor total greșite despre sănătatea mintală.

Cei care nu au cunoștință de această tulburare îi pot judeca greșit pe cei afectați. Aceștia din urmă au nevoie de ajutor profesionist, indiferent de cât de tare îi ajută familia și prietenii”, a spus Kim.

Frumoasa brunetă a mai mărturisit că soțul ei este ”un geniu”, dar ”complicat”. Ea a mai spus că se simte lipsită de putere în cazul de față, și că îl va lăsa pe Kanye să decidă dacă acceptă sau nu ajutorul pecialiștilor.

Urmăriți Impact.ro și pe