Kanye West, donații de 2 milioane de dolari. La cine vor ajunge banii și ce face artistul pentru fiica lui George Floyd

Rădulescu Valentin 05.06.2020, 16:12

Artistul a făcut recent un gest incredibil de mare ajutor. Kayne West a fost considerat de curând miliardar, iar pentru faptul că veniturile sale sunt uriașe, acesta a decis să ajute mai mulți oameni de culoare, printre care și fiica lui George Floyd.

Kayne West a donat 2 milioane de dolari pentru familiile afectate de rasism

Artistul a avut încasări de 170 de milioane de dolari în perioada iunie 2019- iunie 2020. Cântărețul și-a permis astfel să ajute mai multe familii care au căzut pradă discriminării rasiale. Așadar, Kayne West a donat 2 milioane de dolari pentru susținerea financiară a familiilor lui George Floyd, Ahmaud Marquez Arbery și Breonna Taylor, potrivit informațiilor de la TMZ. Toți trei au decedat după ce au fost răpuși de poliție în urma unor atacuri cu tentă rasială.

Kayne West a fost declarat de către Forbes în luna aprilie miliard, iar astfel a putut să ajute mai mulți oameni de culoare din zona Chicago pe timpul pandemiei cauzate de noul virus. În aceea vreme multe afaceri s-au închis, iar banii nu le ajungeau. Totodată, Kayne West a decis să o ajute și pe fiica de 6 ani a lui George Floyd. Acesta a înființat un cont de economii care să îi acopere toate cheltuielile școlare, până când micuța va ajunge la facultate.

Kanye West, donații de 2 milioane de dolari. La cine vor ajunge banii și ce face artistul pentru fiica lui George Floyd
Kanye West, donații de 2 milioane de dolari. La cine vor ajunge banii și ce face artistul pentru fiica lui George Floyd

George Floyd și-a lăsat în urma fata de numai 6 ani

George Floyd și-a lăsat în urmă fata de numai 6 ani, pe nume Gianna. Micuța rămasă fără tată trăiește acum în grija mamei sale, Roxie Washington, care a transmis și un mesaj cu privire la evenimentul nefericit. Roxie a susținut că de acum încolo fetiței sale îi va fi foarte greu fără tată, dar speră măcar că se va face dreptate în cazul lui.

„Vreau să i se facă dreptate pentru că el era bun… Şi aceasta este dovada că el a fost un om bun. Gianna nu mai are tată. El nu o va mai vedea crescând, terminând şcoala. Nu o va conduce niciodată spre altar. Dacă va fi vreo problemă în care să aibă nevoie de ajutor de la tatăl său, ea nu-l mai are”, a declarat femeie plină de lacrimi, potrivit Reuters.

Urmăriți Impact.ro și pe