Jucătorii lui Dinamo intră în grevă. Motivul pentru care recurg la gestul extrem

Stan Filon, George Capoeanu 30.06.2021, 17:54
Jucătorii lui Dinamo intră în grevă. Motivul pentru care recurg la gestul extrem

Situația la Dinamo pare că se complică pe zi ce trece. După ce echipa alb-roșie a intrat în insolvență, acum a venit rândul jucătorilor să intre în grevă. Căpitanul ”câinilor” a vorbit despre ceea ce îi nemulțumește pe jucători, pe lângă faptul că nu își primesc salariile.

Jucătorii lui Dinamo intră în grevă

Tribunalul București a aprobat cererea clubului Dinamo de a intra în insolvență, iar situația ar părea că este pe cale să intre pe un făgaș cât de cât normal. Nu este deloc așa. Ultimii care s-au răsculat acum sunt chiar jucătorii lui Dinamo, car au intrat în grevă.

Căpitanul alb-roșilor, Ante Puljic, a vorbit despre situația din vestiar și ce i-a făcut să intre în grevă și să nu se prezinte pur și simplu la amicalul programat joi în compania formației Unirea Slobozia. „Da, este adevărat. Nu vom juca în acel amical. Vom vedea ce se va întâmpla. Îmi pare rău s-o spun, dar nu suntem respectați”, a spus căpitanul lui Dinamo, pentru GSP.ro. În plus, fotbaliștii de la Dinamo ar fi depus și notificări pentru neplata salariilor.

Jucatorii lui Dinamo intra in greva
Jucatorii lui Dinamo intra in greva

I s-a cerut ajutorul lui Iuliu Mureșan

Dinamo are de acum un administrator judiciar, Răzvan Zăvăleanu, iar suporterii lui Dinamo i-au cerut ajutorul lui Iuliu Mureșan, care s-a confruntat cam cu aceeași situație la CFR Cluj, când clubul a avut probleme într-o perioadă de reorganizare financiară.

Acesta a spus că ar putea să scoată clubul din insolvență, însă nu a oferit încă un răspuns final, deoarece așteaptă să vadă dacă Dinamo va scăpa de interdicția de a face transferuri, primită din cauza restanțelor financiare către foștii jucători.

”Într-adevăr am fost contactat de Dinamo, aștept să se clarifice anumite lucruri, într-adevăr nu îmi e frică să preiau acest club, cu siguranță îl pot scoate din insolvență. Problema este pe parte sportivă și evident că așteptăm anumite clarificări cu privire la această problemă, cu transferurile. E clar că pentru oricine, Dinamo este un club cu notorietate, un club pe care nu e ușor să-l refuzi”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...