Jucătorii lui Dinamo rup tăcerea. Cum au fost păcăliți de investitorii spanioli

Marian Cărăvan / 04.12.2020, 10:09
Jucătorii lui Dinamo rup tăcerea. Cum au fost păcăliți de investitorii spanioli

E dezastru în toată regula la Dinamo. Jucătorii au decis să rupă tăcerea. Unii dintre ei au și plecat de la echipă. Ies la iveală detalii despre investitorii spanioli. Fotbaliștii au fost păcăliți de investitorii spanioli.

Jucătorii lui Dinamo rup tăcerea

De la Dinamo au început deja plecările. Pe lângă antrenorul Cosmin Contra, au părăsit gruparea din Ștefan cel Mare și două dintre vedetele „câinilor”, dar și preparatorul fizic Javi Reyes. Isma Lopez a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre ceea ce a îndurat la Dinamo, de când clubul a fost preluat de investitorii spanioli. Fotbalistul de 30 de ani a dezvăluit cum a fost păcălit de investitorii spanioli să semneze cu Dinamo. E uluitor cu ce promisiuni i-au ademenit aceștia pe jucători. Promisiuni fără acoperire. Fotbaliștii au fost păcăliți de investitorii spanioli.

„Ne-au promis că vom juca pe noul stadion Dinamo, care se va construi curând, și până atunci vom evolua pe Arena Națională, cel mai bun din România.

N-a fost așa, am jucat pe vechiul Dinamo! Da, am fost mândri de asta, că acolo au jucat toate stelele care au cucerit trofee pentru club.

Dar, e o altă promisiune neîndeplinită. Din păcate, n-am avut fanii pe stadion, care ar fi schimbat situația. Au vrut să facă rost de banii pe care conducerea n-a putut să-i asigure sau nu a vrut să-i dea”, a dezvăluit Isma Lopez, pe contul său de Instagram.

Isma Lopez este unul dintre jucătorii care au semnat în vară cu Dinamo, păcălit și el de promisiunile investitorilor spanioli. Cotat la 475.000 de euro, fotbalistul a bifat nouă meciuri pentru Dinamo în acest sezon.

Jucatorii de la Dinamo rup tacerea
Jucatorii de la Dinamo rup tacerea

14 jucători au semnat cu Dinamo de la sosirea investitorilor spanioli

Doi portari, patru fundași, șase mijlocași și doi atacanți au fost transferați la Dinamo de când au venit investitorii spanioli. Pe lista transferurilor sunt: Tomas Mejias (31 de ani, portar), Rene Hinojo (36 de ani, portar), Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaş dreapta), Andrei Radu (24 de ani, fundaş stânga), Isma Lopez (30 de ani, fundaş stânga), Vlad Achim (31 de ani, mijlocaş defensiv), Janusz Gol (34 de ani, mijlocaş defensiv), Paul Anton (29 de ani, mijlocaş defensiv), Borja Valle (28 de ani, mijlocaş ofensiv), Juan Camara (26 de ani, mijlocaş stânga), Adam Nemec (34 de ani, atacant), Magaye Gueye (30 de ani, atacant), Aleix Garcia (23 de ani, mijlocaș central), Abdoulaye Ba (29 de ani, fundaș central).

Au început plecările, Isma Lopez și Borja Valle sunt primii plecați. Antrenorul Cosmin Contra a dat tonul. „Guriță” nu se gândește la o altă provocare profesională, ci vrea doar să se liniștească după perioada greu de gestionat pe care a avut-o la Dinamo.

„Am dat un master pe cum poți antrena jucători în asemenea situații, cu așa probleme. Vreau să mă liniștesc, să-mi treacă durerea asta pe care o am în piept. Vreau să am câteva zile liniște, voi pleca în Spania la familie”, a transmis Cosmin Contra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI