Florin Tănase, atac cu talpa sus la Dinu Todoran. ”Nu jucăm ce trebuie. Întrebați antrenorul ce nu merge”

Andrei Cezar 16.08.2021, 10:21
Florin Tănase, atac cu talpa sus la Dinu Todoran. ”Nu jucăm ce trebuie. Întrebați antrenorul ce nu merge”

Rapid a învins la limită marea rivală FCSB, scor 1-0, într-un derby cu puține faze de poartă. Vinicius și-a dat autogol în prima repriză, după o gafă a lui Alexandru Crețu, iar scorul a rămas neschimbat până la final. Meciul nu a fost lipsit de incidente. În finalul partidei, ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, după o încăierare generală.

După înfrângerea suferită în fața marii rivale, căpitanul FCSB-ului Florin Tănase, nemulțumit de jocul prestat de formația roș-albastră, a răbufnit și a trimis săgeți clare către Dinu Todoran.

Florin Tănase, critici dure la adresa lui Dinu Todoran, după înfrângerea cu Rapid

Cu un atac steril, FCSB nu și-a putut crea nicio situație clară de a marca în derby-ul cu Rapid. Tănase, Coman, Octavian Popescu sau Moruțan, introdus în repriza a doua,  nu au reușit să creeze breșe în zidul din fața porții apărate de Horațiu Moldovan. Apărarea a fost coordonat impecabil din teren de un Cristi Săpunaru care, la cei 37 de ani ai săi, și-a îndeplinit încă o dată visul a de o învinge pe marea rivală FCSB.

Înfrângerea contra Rapidului i-a făcut pe unii juctori ai roș-albaștrilor să își verse frustrarea la interviurile de după meci. Căpitanul Florin Tănase nu l-a menajat pe antrenorul său și a dat de înțele că cea mai mare parte din vină pentru eșec o are Dinu Todoran.

Ce senzație să fie… Nu prea plăcută. Am pierdut, nu meritam altceva după părerea mea. Felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o.
Nu au fost superiori. Cred că am dominat mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare. Este greu, am mai spus-o și cu meciuri în urmă. Nu jucăm ceea ce trebuie după părerea mea.
Eram conștienți că nu o să fie un meci ușor, dar mă așteptam să creștem în evoluție după ultima victorie. Nu se întâmplă, probabil și acea victorie cu Gazul a venit după o sclipire a unui jucător. Este greu… Nu cred că a fost vorba de presiunea venită din tribune. Pur și simplu nu jucăm ce trebuie. Nu s-a întâmplat doar în seara asta. Am jucat ce trebuie cu Karagandi? Întrebați antrenorul ce nu merge…
Sincer, nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament. Important este că nu jucăm ce trebuie, cum am mai spus. Mă repet. Trebuie schimbat ceva la noi. Lucrurile mi se pare că merg în jos la FCSB”, a spus Florin Tănase, la Digi Sport.

Florin Tanase, atac cu talpa sus la Dinu Todoran. ”Nu jucăm ce trebuie. Intrebati antrenorul ce nu merge”
Florin Tanase, atac cu talpa sus la Dinu Todoran. ”Nu jucăm ce trebuie. Intrebati antrenorul ce nu merge”

Iulian Cristea: ”Nu ne iese jocul”

Nemulțumit de evoluția echipei roș-albastre nu este numai Florin Tănase. Iulian Cristea este de părere că jocul lor suferă la toate capitolele și nu doar la meciul de seara trecută.

“Din păcate n-am reuşit să facem cel mai bun joc al nostru. Ne doream să câştigăm. Trebuia să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Nu reuşim să facem ceea ce ne propunem, nu ne iese jocul şi nu reuşim să facem meciuri bune, să le legăm. Am fost lovit, dar un ştiu dacă se poate da penalti. O fază de joc”a spus fundaşul de la FCSB, imediat după meci.

După partida de aseară, nou-promovata Rapid a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Liga 1. Are 13 puncte și se află pe locul 2 în clasament, la doar două puncte de CFR Cluj. De cealaltă parte, FCSB are 8 puncte în cinci meciuri și se află pe locul 4.

Urmăriți Impact.ro și pe