Rapid-FCSB, primul derby al campionatului. Cristi Săpunaru: ”Unora o să le cam tremure șortul pe ei”

Andrei Cezar 12.08.2021, 18:08
Rapid-FCSB, primul derby al campionatului. Cristi Săpunaru: ”Unora o să le cam tremure șortul pe ei”

Rapid și FCSB se vor întâlni duminică în primul derby al acestui campionat. De la revenirea în Liga 1, giuleștenii au făcut o figură frumoasă și au obținut trei victorii și un egal în primele patru etape. De partea cealaltă, roș-albaștrii, chiar dacă și-au adjudecat cele trei puncte cu Gaz Metan etapa trecută, nu traversează o formă foarte bună, ținând cont și de faptul că au fost eliminați prematur din Conference League de anonimii de la Șahtior Karagandy.

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, a prefațat duelul de duminică dintre cele două mari rivale și a declarat că este nerăbdător să joace din nou într-un asemenea derby.

Cristi Săpunaru despre Rapid-FCSB: ”Unul dintre cele mai importante meciuri”

Derby-ul etapei a cincea se va disputa pe Arena Națională. Fanii promit o atmosferă incendiară duminică seara și au luat cu asalt casele de bilete, sperând ca la ora meciului să fie cât mai mulți în tribune.

Chiar dacă Rapidul a avut un start de campionat excelent, cu 3 victorii și un egal în primele patru etape, Cristi Săpunaru, liderul incontestabil al giuleștenilor, spune că obiectivul alb-vișiniilor rămâne în continuare evitarea retrogradării. Asta nu înseamnă însă că nu își vor dori mai mult. Căpitanul Rapidului este nerăbdător să o reîntâlnească, după mulți ani, pe marea rivală, FCSB.

„În primul rând, înseamnă ceva enorm pentru suporterii noștri, unul dintre cele mai importante meciuri ale anului. Am arătat ca o echipă unită, care și-a dorit să joace fiecare meci la victorie, indiferent de rezultate. La noi, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare. Dacă vom avea o echipă puternică și putem să ne clasăm mai sus, este cu totul altceva.”, a spus Cristi Săpunaru, conform Digisport.

Fundașul Rapidului a făcut referire și la presiunea de dinaintea derby-ului și a declarat că unii dintre colegii săi vor avea mari emoții la partida de duminică seara.

Rapid-FCSB, primul derby al campionatului. Cristi Sapunaru: ”Unora o sa le cam tremure sortul pe ei”
Rapid-FCSB, primul derby al campionatului. Cristi Sapunaru: ”Unora o sa le cam tremure sortul pe ei”

Cristi Săpunaru: ”Unora o să le cam tremure șortul pe ei”

Presupun că o să se simtă cu o zi înainte de meci. Momentan, toată lumea e fericită, am câștigat la Pitești. Vă asigur că, cu o zi înainte sau cu două o să cam tremure șortul pe câte unii.”, a mai spus Săpunaru.

Rapid estimează că la ora meciului vor fi aproximativ 30.000 de suporteri în tribune pe Arena Națională. Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, ceea ce înseamnă că vor putea intra maxim 41.000 de fani.

Rapid și FCSB se vor reîntâlni după mai bine de 6 ani de la ultimul meci disputat, mai exact din februarie 2015. Rivalitatea dintre cele două cluburi este de notrietate. Derby-ul are o istorie de câteva decenii și a culminat cu unul dintre cele mai importante momente din fotbalul românesc: cele două echipe s-au întâlnit însferturile de finală ale Cupei UEFA, din primăvara lui 2006. Câștig de cauză au avut roș-albaștrii.

Urmăriți Impact.ro și pe