Jucătoarea de tenis de care Simona Halep se teme. Darren Cahill a dat-o de gol

Nicu Stan 19.01.2022, 14:24
Jucătoarea de tenis de care Simona Halep se teme. Darren Cahill a dat-o de gol

S-a aflat care este jucătoarea de tenis de care Simona Halep se teme. Darren Cahill, fostul antrenor al sportivei noastre, a dat-o de gol. Sportiva de care se teme românca concurează și ea la Australian Open, astfel că fanii o să poată să o vadă. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

De ce jucătoare se teme Simona Halep la Australian Open. Fostul ei antrenor a spus-o

Colaborarea pe care Darren Cahill a avut-o cu Simona Halep este istorie, însă antrenorul a dezvăluit, pe vremea când o antrena pe româncă, că aceasta are o singură adversară în circuit de care se teme întradevăr.

Temerile au legătură cu stilul de joc pe care îl are colega de breaslă a Simonei Halep. Kaia Kanepi, în vârstă de 36 de ani, locul 115 WTA, a reușit să o învingă în trecut pe Simona Halep, în turul I de la Us Open în anul 2018, cu scorul de 6-2, 6-4. Darren Cahill a vorbit despre această frică pe care o are românca cu privire la stilul de joc abordat de către jucătoarea din Estonia.

Kaia Kanepi ar fi cosmarul Simonei Halep
Kaia Kanepi ar fi cosmarul Simonei Halep

Simona Halep, marcată de meciul cu Kaia Kanepi

Astfel, Simona Halep a fost marcată de meciul pe care l-a avut la New York cu Kaia Kanepi, iar estonianca a reușit să marcheze o primă victorie la Melbourne. Sportiva în vârstă de 36 de ani a făcut o demonstrație de forță în partida cu Angelique Kerber, terminată cu scorul de 6-3, 6-3, după doar o oră și 22 de minute.

„La fiecare turneu la care mergem, în special la cele de Grand Slam, Simona mă întreabă mereu pe ce parte de tablou este Kanepi”, spunea antrenorul Darren Cahill în trecut, conform The Tennis Podcast.

Kaia Kanepi a trecut în turul II al Australian Open

Acum, Kaia Kanepi urmează să o întâlnească pe Marie Bouzkova în turul II de la Australian Opne. În același timp, Simona Halep o să încerce să se impună în fața lui Beatriz Haddad Maia din Brazilia.

Partida este programată să se desfășoare joi, 20 ianuarie, începând cu ora 12:00, ora României. Meciul va avea loc pe pe Rod Laver Arena, cel mai important teren de la Australian Open

Cum ar putea Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Emma Răducanu

De asemenea, Sorana Cîrstea și Kristina Kucova se vor confrunta joi dimineața, la ora 4:00, ora României. În același timp, Irina Begu o va întâlni pe Elise Martens. De asemenea, în cazul în care Emma Răducanu și Simona Halep vor trece de turul II, vor fi adversare în turul III al Australian Open.

Urmăriți Impact.ro și pe