Cum o încurajează machidonii din trupa Pindu pe Simona Halep. „Va câștiga Australian Open” (Exclusiv)

Andra Daoud 18.01.2022, 20:56
Cum o încurajează machidonii din trupa Pindu pe Simona Halep. „Va câștiga Australian Open” (Exclusiv)

Machidonii din trupa Pindu îi țin pumnii Simonei Halep la Autralian Open și sunt convinși că are șanse să câștige turneul. Solistul trupei, care i-a cântat Simonei toamna trecută la nunta cu Toni Iuruc, a declarat că are încredere că sportiva va face o figură frumoasă la turneu și că va începe anul cu dreptul. Cum o încurajează el și colegii lui pe sportiva din Constanța.

Mesajul machidonilor din trupa Pindu pentru Simona Halep

Gigi Sima, liderul formației Pindu, face parte dintre fanii înfocați ai Simonei Halep. Sportiva din Constanța se află în prezent în Australia, unde participă la primul turneu din 2022. Solistul trupei de muzică armânească a declarat că îi ține pumnii Simonei Halep în competiție:

„O iubim fiindcă e de-a noastră. Și când zic de-a noastră nu mă refer la faptul că este aromâncă, ci la faptul că este româncă. Fiindcă noi nu facem diferențe pe aceste criterii. Îi facem într-un fel și galerie, chiar și de la distanță, dar cel mai important este că o încurajăm telepatic, ca să zic așa!”, a declarat pentru playtech.ro Gigi Sima, liderul trupei Pindu.

Membrii trupei Pindu sunt suporteri adevărați și toți o susțin pe jucătoarea de tenis, căreia i-au și cântat la nuntă.

„Îi mai strigăm și noi, din barurile sau din sufrageriile în care ne strângem ca să-i urmărim partidele pe care le joacă, dar o facem mereu în românește. De altfel, nu există în aromână vreo urare diferită de noroc sau baftă. Și încercăm să ne bucurăm de fiecare dată de ceea ce ne arată, fiindcă ne place să credem că joacă și pentru noi!”, a adăugat Gigi Sima.

Cum o încurajează machidonii din trupa Pindu pe Simona Halep. ”Va câștiga Australian Open” (Exclusiv)
Formația Pindu, una dintre cele mai iubite trupe de muzică armânească

De ce o aseamănă pe Simona Halep cu echipa Rapidului

Solistul trupei Pindu nu este doar un fan al tenisului, ci și al sportului-rege. De altfel, el a făcut o paralelă între prestațiile Simonei Halep de la turneele importante și formația din Giulești:

„Sigur, nu mă voi ascunde după degete și am să vă spun că Simona are și zile proaste. Într-un fel e ca Rapidul, care poate prinde zile de excepție și spulbera pe oricine, dar și zile de uitat, în care nu poți înțelege în ruptul capului cum au putut lua bătaie. Însă e mereu campioana noastră și ca atare nu avem voie să ne supărăm pe ea”, adaugă același Gigi Sima.

Cu toate că această comparație ar putea sugera că Gigi Sima e rapidist, liderul trupei Pindu ține de fapt cu… roș-albaștrii:

„Sigur că stând în Constanța, la cinci minute de baza celor de la Viitorul, suntem fani ai Farului, echipa regiunii. Dar în tinerețea noastră am fost steliști. Ca atare, am avut de luat o decizie grea, între a simpatiza cu trupa lui Gigi Becali sau cea a lui Gică Hagi. În cele din urmă, trupa lui Gică Hagi are un pic de prioritate, ca să mai și glumim!”. a explicat cântărețul.

Pronosticul lui Gigi Sima pentru Simona Halep

Artistul a urmărit cu interes debutul Simonei la Australian Open și este optimist cu privire la următoarele meciuri din turneu.

„Nu știu de ce, dar tare mi-ar plăcea să vină acasă cu cel de-al treilea trofeu de Mare Slem. Îi va fi foarte greu, dar eu cred că a venit vremea unui nou succes al carierei Simonei Halep. Iar dacă se va întâmpla asta vom face o petrecere ca-n povești, promitem!”. a conchis cântărețul.

Simona Halep a debutat marți în competiție cu o victorie. A învins-o pe poloneza Magdalena Frech, cu scor 6-4, 6-3.

Urmăriți Impact.ro și pe