Concert Depeche Mode în România în 2023. Cât costă biletele și când vor fi puse în vânzare

Badea Violeta 04.10.2022, 18:29

Concert Depeche Mode în România în 2023. Legendara formație britanică revine în țara noastră anul viitor. Mult așteptatul eveniment va avea loc pe data de 26 iulie 2023, pe Arena Națională din București. Fanii sunt extrem de nerăbdători să-și asculte și să-și vadă, din nou, artiștii preferați. Vezi cât costă biletele și când vor fi puse în vânzare!

Concert Depeche Mode în România în 2023

Concert Depeche Mode în România în 2023. Acesta este, fără dar și poate, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului 2023. Celebra formație britanică revine la București pe data de 26 iulie 2023, unde va cânta pe Arena Națională.

Depeche Mode, inclusă în 2020 pe lista Rock & Roll Hall of Fame, se pregătește intens pentru lansarea unui nou album, cel de-al cincisprezecelea. Acesta se va numi „Memento Mori” și va fi lansat în primăvara anului viitor.

Ulterior va avea loc și turneul mondial cu același nume, după cum au precizat și organizatorii într-un comunicat de presă transmis marți, pe data de 4 octombrie. Acesta va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de cinci ani de zile.

Membrii trupei, Dave Gahan și Martin Gore, au precizat în cadrul unei conferințe de presă că turneul „Memento Mori” va începe în martie cu o serie de evenimente speciale în America de Nord.

Din luna mai, aceștia au anunțat concerte în Europa, inclusiv în România. Depeche Mode nu se află pentru prima oară în țara noastră. Ultima dată când au concertat în România a fost în 2017, la Cluj Arena.

„Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinşi că el asta şi-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificaţie aparte”, a spus Martin Gore.

„Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtăşim acest material cu voi şi de abia aşteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor”, a adăugat și Dave Gahan.

Citește și Câți bani a pierdut Primăria București cu Arena Națională. De câte ori a fost schimbat gazonul stadionului și câte milioane de euro au costat operațiunile!

Concert Depeche Mode in Romania in 2023. Cand vor fi scoase la vanzare biletele 1
Concert Depeche Mode in Romania in 2023. Cand vor fi scoase la vanzare biletele 

Care este preţul biletelor

Biletele la concertul Depeche Mode se vor pune în vânzare începând de vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la bilete.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

Mai multe informații privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Persoanele care vor achiziționa bilete sunt sfătuite să consulte site-ul oficial. Acolo vor găsi mai multe detalii referitoare despre concert.

De-a lungul timpului, formația britanică a reușit să vândă mai mult de 100 de milioane de discuri. De asemenea, a concertat în fața a peste 35 de milioane de fani din toate colțurile lumii. Cu siguranță, Depeche Mode va rămâne un nume important în istorie, iar muzica lor nu va muri niciodată.

Citește și Cauza morții lui Andrew Fletcher, dezvăluită. Anunţul făcut de trupa Depeche Mode. Update!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...