Laura Cosoi e din nou însărcinată. A dat vestea chiar de 8 martie

Laura Cosoi e din nou însărcinată. A dat vestea chiar de 8 martie

Veste extraordinară în showbiz, chiar de 8 martie, Ziua Femeii. Laura Cosoi a dat vestea că este însărcinată pentru a doua oară. Mai mult decât atât, actrița de dezvăluit și sexul copilului ei, o fetiță.

Laura Cosoi e din nou însărcinată

Dimineața de 8 martie a venit cu veste minunată în showbiz-ul autohton. Printr-un mesaj și două imagini postate pe Instagram, vedeta și-a anunțat fanii că familia ei se va mări cu un nou membru. Astfel că, Laura Cosoi a dezvăluit că va avea avea tot o fetiță, vedeta reușind să țină sarcina secretă câteva luni.

Nu doar ea și soțul ei se bucură, dar și prima fetiță, pe nume Rita, a visat la momentul de a avea o surioară. Acum, Laura Cosoi se poate declara o femeie fericită. Actrița se simte recunoscătoare pentru această binecuvântare de la Dumnezeu.

”Pot doar să mulțumesc”

”Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Postarea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii cu felicitări pentru familia Laurei Cosoi. În luna iunie 2018, Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată, iar fiica sa a primit numele de Rita, probabil botezată după Sfânta Rita, numită și ”patroana cauzelor imposibile”.

Laura Cosoi s-a născut la data de 2 ianuarie 1982, în Iași. Aceasta este actriță de film, teatru, televiziune și voce, dar și una dintre actrițele vedetă ale postului de televiziune PRO TV. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin, s-au căsătorit în anul 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI