Exclusiv: De ce mama Biancăi Drăgușanu l-a reclamat la Poliție pe Alex Bodi: ”Îi dă la coaste, în burtă și peste mâini”

Alexandra Andrei 11.03.2020, 13:50
Exclusiv: De ce mama Biancăi Drăgușanu l-a reclamat la Poliție pe Alex Bodi: ”Îi dă la coaste, în burtă și peste mâini”

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a fost una cu scandal. Nici marți, pe 10 martie, când au ajuns la notar, pentru a semna actele oficiale ale divorțului, lucrurile nu au fost mai bune. Vedeta a suferit teribil de pe urma separării de cel care i-a fost soț încă din luna august, a anului trecut.

De ce mama Biancăi Drăgușanu l-a reclamat la Poliție pe Alex Bodi

Totuși, o altă persoană care a fost afectată, în egală măsură ca Bianca, a fost fără doar și poate mama acesteia. Madi Drăgușanu nu a mai suportat să își vadă fiica cum traversează un mariaj nefericit. De aceea, speriată, femeia a sunat de urgență la poliție, atunci când Alex Bodi a avut cel mai recent episod violent. La finele săptămânii trecute, aceasta s-a văzut nevoită să intervină. Deși Bianca i-a interzis total mereu să se bage între ea și cel de-al doilea soț al său. Motivul invocat era mereu temperamentul acestuia, dar și faptul că îi sare țandăra din orice.

De ce mama Biancăi Drăgușanu l-a reclamat la Poliție pe Alex Bodi ”Îi dă la coaste, în burtă și peste mâini”
Mama Biancăi, Madi Drăgușanu, a fost cea care l-a reclamat pe Alex Bodi la Poliție, în urmă cu câteva zile

Sursele Impact au aflat de ce a decis Madi Drăgușanu să pună mâna pe telefon și să apeleze numărul de urgență 112. Mama Biancăi a solicitat intervenția unui echipaj de Poliție, pe motiv că ginerele ei era violent. Femeia și-a acuzat ginerele chiar de ziua de naștere a blondinei.

Pe data de 6 martie, Bianca a împlinit vârsta de 38 de ani și a încercat să marcheze momentul așa cum se cuvine. S-a ales însă cu un scandal de proporții, dar și cu mai multe traumatisme, provocate chiar de Alex Bodi, fostul ei partener, de care a divorțat marți. Madi Drăgușanu nu a mai suportat să asiste la asemenea scene, fie să le asculte scandalurile repetate.

”Îi dă la coaste, în burtă și peste mâini”

Drept rezolvare, pentru că cei doi soți nu păreau să găsească una, mama Biancăi a formulat o reclamație la poliție. Le-a spus că este la un pas să bătută, de către ginerele ei. Apropiații au dezvăluit și ce traumatisme serioase s-a ales blondina, din pricina lui Alex Bodi.

„Doamna Madi a plâns două zile când fiica ei a venit cu coasta ruptă. De asemenea, a asistat din cealaltă cameră la niște certuri absolut oribile. Bianca i-a spus mereu mamei sale să nu se bage, să nu se ia de Alex, pentru că este agresiv. Dar ce mamă poate să stea să privească felul în care cineva îi lovește copilul? Este cumplit. Doamna Madi l-a luat la discuții de nenumărate ori. Toate cu frumosul, cu binișorul. Alteori s-a mai rățoit la el, spunându-i să se potolească. Nu mai suportă ideea ca Alex și Bianca să se mai împace pentru că este convinsă de faptul că el o va lovi din nou. Alex este deștept, nu o lovește pe Bianca pe față, ca semnele să nu fie vizibile. De obicei îi dă în coaste, în burtă, pumni peste mâini”, a declarat un apropiat al Biancai, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...