Jandarmii din Franța au lăsat o familie de români fără porc de Crăciun. L-au confiscat înainte de tăiere

Stan Filon 14.12.2022, 20:58
Jandarmii din Franța au lăsat o familie de români fără porc de Crăciun. L-au confiscat înainte de tăiere

Jandarmii din Franța au lăsat o familie de români fără porc de Crăciun! Întâmplarea a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din Franța, după ce oamenii legii au intervenit la o adresă unde locuia o familie de români care se pregătea pentru tradiționala tăiere a porcului. Aceștia au uitat însă că sunt în Franța.

Jandarmii din Franța au lăsat o familie de români fără porc de Crăciun

Așadar, jandarmii francezi au stricat sărbătorile de iarnă ale unei familii din România. Încă nu se știe de unde au primit informația, dar jandarmii au descins în curtea românilor, chiar înainte de sacrificarea porcului. Oamenii legii au confiscat porcul și l-au salvat astfel de la moarte.

Imaginile cu jandarmii care au luat porcul s-au viralizat pe internet. În imagini se văd doi jandarmi care merg ușor pe lângă porcul luat din curtea românilor. Reamintim că sacrificarea porcilor este interzisă în Franța și în toată Uniunea Europeană.

„Cruzime față de animale”

Obiceiul este considerat ca fiind de fapt cruzime față de animale. Imaginile cu porcul salvat au fost postate pe TikTok și s-au viralizat rapid, cu peste o sută de mii de vizualizări într-o singură zi.

Un alt caz care a șocat opinia publică a avut loc în urmă cu câțiva ani, în curtea unor români din New York, America, unde tocmai ce avusese loc tradiționala tăiere a porcului. Ei bine, vecinii au fost înspăimântați de țipetele animalelor, iar la fața locului au descins mascații și forțele speciale. Știrea a ajuns și atunci pe prima pagină a publicațiilor americane.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...