EXCLUSIV

Jador şi Georgiana, din nou împreună? Tatăl manelistului a povestit tot despre cântăreţ şi marea lui iubire: „El e încă necopt” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 30.11.2021, 18:48
Jador şi Georgiana, din nou împreună? Tatăl manelistului a povestit tot despre cântăreţ şi marea lui iubire: „El e încă necopt” EXCLUSIV

Romeo Dumitrache, tatăl manelistului Jador, nu crede că fiul său s-a despărțit definitiv de marea iubire a vieții sale. „La vârsta asta, de 25 sau de 30 de ani, poți fi azi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina!”, ne-a declarat Romeo Dumitrache, în  exclusivitate pentru impact.ro.

Tatăl lui Jador a vorbit despre relația fiului său cu Georgiana

La 25 sau la 30 de ani toată lumea îți aparține. Grijile vieții sunt încă departe, ba chiar foarte departe. Această filosofie este împărtășită și de Romeo Dumitrache, tatăl cunoscutul nostru artist muzical Jador, care a frânt inimile multor femei la cei doar 26 de ani pe care-i numără. Iar știrea conform căreia Jador s-ar fi despărțit de marea iubire a vieții sale, Georgiana, nu pare deloc să-l îngrijoreze pe tatăl acestuia: „La tinerețe, și poate nu numai, că în viață tot înveți, certurile sunt la ordinea zilei. Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina. Într-un fel e normal. Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă. Iar chestia asta pare să aducă și lucruri bune, și lucruri rele!”, susține Romeo Dumitrache.

Tatăl lui Jador nu crede într-o ruptură totală între fiul său și Georgiana, cea care pare să fie marea iubire a acestuia. „Am citit și eu ce s-a scris prin presă. Dar îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții. De aceea nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis. Câte lucruri nu se spun la tinerețe, la gelozie, și mai apoi sunt date uitării, să fim noi sănătoși!”, mai spune părintele său.

Tatal lui Jador a spus adevarul despre relatia fiului sau cu Georgiana
Tatal lui Jador a spus adevarul despre relatia fiului sau cu Georgiana

„Mi-a spus că se simte încă foarte tânăr, poate chiar necopt”

Însă ceea ce l-a bucurat pe tatăl lui Jador e faptul că fiul său a declarat că-și dorește copii: „Asta ar fi o surpriză de zile mari. Aceea ca Jador să mă facă bunic, deși am nepoți și din partea celorlalți copii ai noștri”. El crede însă că acest moment pare încă departe. „Când am discutat ultima dată cu Jador, pe tema asta, mi-a spus că se simte încă foarte tânăr, poate chiar necopt. Și că vrea să se mai alinte, să mai guste din bucuriile vieții. Așa că nu-l voi forța să facă alegerea cea mare. Când va sosi timpul, va ști și ne va anunța și pe noi, părinții săi, despre noul capitol al vieții sale!”, indică Romeo Dumitrache.

Remus Ionuț Dumitrache, alias Jador, recunoaște că prin viața sa au trecut o mulțime de femei, artistul afirmând însă că singura pe care nu a putut-o uita este Georgiana. Acum cinci ani, cei doi s-au despărțit pentru prima dată. La începutul acestui an, Jador a afirmat public că unul dintre motivele pentru care s-a înscris în emisiunea-concurs ”Survivor” de la Kanal D s-a numit tot Georgiana, el alegând să meargă în Republica Dominicană pentru a o uita. La revenire, în preajma Paștelui, cei doi s-au împăcat pentru o vreme, Jador și Georgiana ajungând împreună inclusiv acasă, la Bacău, la părinții lui.

I-a dedicat Georgianei o ultimă piesă de dragoste

Lunile care au urmat au adus însă noi motive de ceartă, din cauza geloziei. În cele din urmă, la finele lui noiembrie, Jador a anunțat pe rețelele sociale vestea despărțirii definitive de marea iubire.

„Am compus versuri și melodii și aproape orice piesă de dragoste era pentru ea, fata pe care am iubit-o. Este ultima piesă dedicată ei pentru că tocmai am ieșit dintr-o relație. Apucasem să compun versurile și să cânt piesa aceasta minunată din ce am simțit eu atunci pentru ea. A fost frumos, am învățat lucruri, dar începe un nou capitol în viața mea. Vreau copii. Și așa cum am simțit pentru ea, eu spun că e un gest frumos de despărțire”.

Urmăriți Impact.ro și pe