EXCLUSIV

Cine este femeia cu care se iubește acum Jador. Vestea cea mare a fost dată chiar de tatăl artistului (Exclusiv)

Nicu Stan 05.08.2021, 09:07

Cine este femeia cu care se iubește acum Jador. Vestea cea mare a fost dată chiar de tatăl artistului. Cei doi au decis să nu pună presiune pe relația lor, iar povestea lor de dragoste a trecut deja prin mai multe etape. Cine este tânăra, vedeți în articolul de mai jos.

S-a aflat cine este iubita lui Jador. Tatăl lui a dezvăluit totul. ”Îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună”

S-a aflat cine este femeia cu care se iubește acum Jador, iar vestea cea mare a fost dată chiar de tatăl artistului. Jador şi Georgiana formează din nou un cuplu și se iubesc ca la început. În plus, cei doi ar fi decis să nu mai pună presiune pe relația lor.

Povestea de iubire a lui Jador cu Georgiana Elisei a experimentat diverse etape, au trecut de la agonie la extaz, astfel că protagoniștii știu cum să o gestioneze acum.

Jador se iubeste cu Georgiana Elisei
Jador se iubeste cu Georgiana Elisei

Jador ar fi plecat în Republica Dominicană din cauza Georgianei

Anumite voci susțin că inclusiv plecarea lui Jador, la începutul anului, în Republica Dominicană, pentru a participa la show-ul TV “Survivor”, s-ar datorat tot acestei poveşti de iubire.

De asemenea, nu este deloc exclus ca Jador să fii plecat tocmai pentru a putea să-și pună ordine în gânduri. Ce se știe cu siguranță este că la scurt timp după revenirea în țară de la Survivor, Jador anunţa în cadrul emisiunii “Teo Show” că el și Georgiana, Negruța, așa cum o alintă el s-au despărțit.

Georgianei nu-i place că Jador este înconjurat de femei frumoase

Motivele despărțirii nu erau foarte clare sau nu doreau a fi spuse. Jador, una dintre vedetele muzicii de tip manea, care areun mare impact asupra tinerei generaţii, este bine văzut de multe dintre reprezentantului sexului frumos.

Astfel, Georgiana Elisei nu se împacă ușor cu ideea că iubitul ei este înconjurat mai mereu de femei frumoase, chiar dacă el îi spune că nu are ochi decât pentru ea.

Georgiana este foarte geloasă

”Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apar la televizor, fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani.

Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui. Ea e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, le dezvăluia Jador prietenilor din jurul său în urmă cu câteva luni.

Tatăl lui Jador spune că cei doi sunt împreună

În ultima perioadă lucrurile s-au schimbat, cel puţin asta reiese din ce spune tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache.

“Eu ştiu că s-au împăcat. De câteva luni bune, chiar. Dar văd că nu doresc să vorbească despre asta. Poate au decis să schimbe puţin strategia, să vadă cum merg lucrurile între ei şi în alt mod, nu ştiu.

Georgiana este mereu cu Jador

Dar ceea ce ştiu e că m-am bucurat foarte tare, fiindcă îmi plac foarte mult cum se înţeleg când sunt împreună. Am mai vorbit cu Jador la telefon şi era şi Georgiana în preajmă, căci îi auzeam glasul.

Sau numele ei apărea în diverse planuri de viaţă ale fiului meu”, a spus Romeo Dumitrache, potrivit playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe