Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Mesajul înduioșător transmis de apropiați

Stan Filon 14.07.2022, 23:04
Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, a murit. Mesajul înduioșător transmis de apropiați

Vești foarte proaste pentru fostul președinte american Donald Trump! Fosta soție a miliardarului, Ivana Trump, a decedat la vârsta de 73 de ani. Femeie a decedat în locuința sa din new York. Este mama celor trei copii ai lui Donald Trump, iar mesajele curg râu pe rețelele sociale.

Ivana Trump, fosta soţie a lui Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani

„Ivana Trump a fost o supravieţuitoare. A fugit din comunism şi a iubit această ţară. Şi-a învăţat copiii să fie duri, compasionali şi determinaţi. I se va duce dorul de către mama sa, de cei trei copii şi de cei 10 nepoţi”, a transmis familia Trump, conform Huffpost.

Milionarul Donald Trump a anunţat moartea fostei sale soţii pe o reţea socială. „Mă întristează că trebuie să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi ştiu că au fost mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă, care a dus o viaţă superbă şi inspiraţională. Mândria şi bucuria ei erau cei trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum noi toţi eram mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana”, a scris Donald Trump.

Ivana Trump, fosta sotie a lui Donald Trump, a murit la varsta de 73 de ani
Ivana Trump, fosta sotie a lui Donald Trump, a murit la varsta de 73 de ani

Donald Trump ar putea candida din nou

Ivana Trump a fost prima soție a lui Donald Trump, împreună cu care a avut trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump. Ivana Trump s-a născut în Cehoslovacia și s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977. Celebrul cuplu s-a separat în anul 1992.

Decesul fostei soții a survenit chiar când Donald Trump era așteptat să-și anunțe din nou candidatura la președenția Statelor Unite ale Americii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...