O fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. Femeia era în conflict cu tatăl celor trei fiice ale sale

Badea Violeta 31.05.2022, 23:46
O fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. Femeia era în conflict cu tatăl celor trei fiice ale sale

Fosta soție a unchiului emirului Qatarului, Kasia Gallanio, a murit la vârsta de 45 de ani. Conform rapoartelor oficiale, femeia a fost găsită în locuința sa din Marbella, Spania, de către poliția locală. O publicație franceză notează că trupul acesteia nu prezenta semne de violență fizică. Iată care ar putea fi cauzele morții!

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a decedat în Spania

La doar 45 de ani, Kasia Gallanio, fosta prințesă din Qatar, și-a găsit sfârșitul în Spania. Potrivit primelor rapoarte, trupul acesteia a fost găsit în locuința sa din Marbella, Spania, de către poliția locală. Ziarul francez Le Parisien a informat că pe corp nu au fost găsite urme de violență fizică, iar investigațiile indică faptul că Kasia Gallanio ar fi decedat din cauza unei supradoze de droguri.

Cunoscută ca fiind a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, femeia ar fi refuzat custodia celor trei fiice ale lor din cauza luptei sale cu alcoolul și depresia. Americanca de origine poloneză a locuit în Spania, în timp ce copiii ei au locuit cu tatăl lor într-o proprietate de lux din Paris.

Kasia Gallanio 1
Kasia Gallanio

„Viața este plină de momente grele”

În ciuda faptului că nu le vedea în fiecare zi, Kasia Gallanio avea întotdeauna grijă să le transmită mesaje frumoase fiicelor sale în mediul online. Iată una dintre postări.

„Dragele mele. Nu uitați niciodată că vă iubesc atât de mult. Viața este plină de momente grele și momente bune. Dacă în anumite momente vă simțiți copleșite …..nu uitați cine sunteți…..îndreptați-vă coroana și fiți curajoase……Învățați din tot ce puteți și fiți femeile incredibile, puternice și pline de compasiune, știu că puteți fi ~ love mommy”, a scris Kasia Gallanio pe pagina sa personală de Instagram.

Kasia Gallanio se lupta pentru custodia fiicelor sale

Kasia Gallanio, a fost a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, în vârstă de 73 de ani, unchiul emirului Qatarului. Cei doi și-au unit desinele în 2004 și au avut trei fiice.

Ulterior, Kasia Gallanio a cerut divorțul și a dus o luptă crâncenă pentru custodia copiilor. Totul a început când Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani a fost acuzat că și-ar fi agresat sexual fiica cea mare.

Acesta a negat vehement acuzațiile. În prezent, cele trei fete locuiesc cu tatăl lor pe luxosul Avenue Montaigne de pe Champs-Elysees din Paris, după ce Kasiei Gallanio i-a fost refuzată custodia. În ultima parte a vieții, aceasta a trăit în Marbella și se confrunta cu depresia și avea probleme mari cu alcoolul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...