iUmor 2021 – când începe sezonul 10. Sondaj: te uiți la Cheloo și Bendeac sau la Jador și Alexandra Stan?

Daria Petrescu 04.02.2021, 20:01
iUmor 2021 – când începe sezonul 10. Sondaj: te uiți la Cheloo și Bendeac sau la Jador și Alexandra Stan?

iUmor 2021 se anunță a fi un show plin de surprize și provocări în rândul juraților. Peste doar câteva zile începe sezonul 10, iar Cheloo, Delia și Mihai Bendeac își vor alege din nou favoriții. iUmor este unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment, iar pe scenă vor urca din nou concurenți care mai de care. Prima ediție va avea loc într-o zi de duminică și se va difuza la aceeași oră cu „Survivor România”, de pe Kanal D. Te uiți la Cheloo și Bendeac sau la Jador și Alexandra Stan?

iUmor 2021 se anunță a fi un show incendiar

iUmor 10”, un sezon mult așteptat, va începe duminică, 14 februarie, ziua în care Kanal D difuzează „Survivor România”. Astfel că, telespectatorii vor fi nevoiți să aleagă dacă îi vor urmări pe Cheloo și Bendeac sau Alexandra Stan și Jador. Rămâne de văzut care sunt preferații, potrivit sondajului.

Ce s-a întâmplat în prima zi de filmări la iUmor

Și în acest sezon, prezentatori vor fi Șerban Copoț și Dan Badea. În prima zi de filmări, aceștia au constatat că întreaga lor cabină s-a transformat într-un loc de joacă.

Primii sosiți, prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea, au descoperit în prima zi de filmări că întreaga lor cabină s-a transformat într-un spațiu de joacă în toată regula!

„Ce tareeee! Adică noi, aici, în paradisul acesta stăm?! 999.000 de jocuri! S-ar putea să nu mai filmăm nimic!”, a spus râzând Șerban, în timp ce Dan Badea a testat coșul de baschet. „De când mi-am dorit așa ceva! E cel mai bun lucru care s-a întâmplat la iUmor! Dar trebuie să le și păstrăm așa”, a spus Mihai Bendeac.

Cum se votează la iUmor

Pe 14 februarie, de la ora 20.00, Antena 1 dă startul unui nou sezon iUmor. Show-ul se anunță a fi unul total neașteptat, în cadrul căruia concurenții talentați se vor prezenta în fața juriului. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.  De la concurenți la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

„Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”.

În cazul în care obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”.

Este creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni”, au anunțat producătorii show-ului iUmor.

iUmor vs. Survivor România

„Survivor România 2021” a  debutat în forță, iar telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură evoluția concurenților. Show-ul se difuzează de joi până dumină, de la ora 20.00.

Tensiuni, nervi întinși la maximum și eliminări neașteptate au avut loc până acum în cadrul emisiunii de la Kanal D. Rămâne de văzut dacă emisiunea va rămâne pe podium la audiențe sau telespectatorii preferă să îi urmărească în continuare pe Cheloo și Mihai Bendeac.

Urmăriți Impact.ro și pe