Ce au ajuns câștigătorii de iUmor – cui i-a ”explodat” cariera după victoria în emisiune

Daria Petrescu 10.01.2021, 10:48
Ce au ajuns câștigătorii de iUmor – cui i-a ”explodat” cariera după victoria în emisiune

iUmor este unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment, de la Antena 1. Pe scena emisiunii concurs, zeci de concurenți și-au arătat talentul în umor, însă doar câțiva au reușit să impresioneze publicul. S-au încheiat 9 sezoane, iar cei care au câștigat marele premiu și-au continuat cariera în stand-up mai departe, așa cum și-a dorit. Iată cui i-a ”explodat” cariera după victoria în emisiune.

Ce fac câștigătorii de la iUmor. Cazul lui Vlad Grigorescu

Vlad Grigorescu este câștigătorul sezonului 1 iUmor și unul dintre cei mai buni comedianți. După ce a devenit câștigător, propunerile pentru show-uri au curs lanț, acesta fiind extrem de apreciat. Mai mult, el a avut mai multe apariții în cadrul emisiunilor tv.  În sezonul 1, pe scenă alături de el au mai urcat și alți concurenți.

Lupta a fost una strânsă. Printre cei care s-au înfruntat pentru marele premiu în sezonul 1 au fost Trupa Obligo, Paul Lungu, George Tănase, Gabriel Gherghe. Alături de aceștia au fost și  Azaleea, Backstage Boys, Ioan Bădeliţă, Nae Nicolae.

Maria Popovici și-a construit o carieră în industria stand-up-ului

Este câștigătoare sezonului 2 iUmor. Concurenta a uimit o țară întreagă cu momentul ei, chiar și Cheloo s-a ridicat pentru prima dată în picioare și a aplaudat-o pe concurentă.

Tânăra a mărturisit că asta e ceea ce îi place să facă pe scenă și s-a descurcat de minune. Ba mai mult, unul dintre jurați a declarat că ar plăti oricând bilet la unul dintre spectacolele sale.

Maria Popovici a făcut un număr de stand-up comedy la care cei trei jurați au râs în hohote și au aplaudat minute în șir. Acum este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria stand-up comedy din România.

Doina Teodoru

Doina și-a dorit să fie actriță în copilărie, iar acest vis i s-a împlinit atunci când a câștigat premiul cel mare. Doina Teodoru este câștigătoare sezonului 3 iUmor. Concurenta a făcut cel mai tare roast din show și i-a surprins pe jurați.

 Ana Maria Calița

În sezonul 4 a fost a treia femeie care a reușit să câștige iUmor. Ana Maria Calița locuiește în București și a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale”.

Acum, este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Este pasionată de stand-up comedy și a reușit să impresioneze publicul, dar și jurații cu numărul ei.

Andrei Cojocaru

Versurile lui Andrei Cojocaru au fost o satiră la adresa superficialității unor vedete autohtone, iar aceste versuri l-au făcut marele câștigător al sezonului 5 iUmor. Concurentul a urcat cu emoții pe scenă, însă momentul lui a fost unul memorabil și unic. El a cântat o melodie, iar

Irena Boclincă

Actrița Irena Boclincă a câștigat Sezonul 6 iUmor.  De altfel, aceasta a fost unul dintre cele mai urmărite momente din mediul online, după ce  a cucerit publicul cu personajul ei și interpretarea perfectă a Vioricăi Dăncilă.

De când a urcat pe scena de la iUmor, actrița a devenit mult mai populară, iar acest lucru a ajutat-o în cariera ei. Numărul fanilor a crescut și a participat la mai multe emisiuni tv.

Mukinka

Mukinka este originar din Zambia, iar în urmă cu câțiva ani nici prin cap nu-i trecea să se stabilească în România.  Acum este însurat cu o românca și au și o fetiță împreună, Ayleen. Mukinka a fost câștigătorul sezonului 7.

 Andrei Ungureanu

Câștigătorul Sezonului 9 iUmor este Andrei Ungureanu, omul cu Tourette.Glumele lui au fost extrem de apreciate de public. Mai mult, acesta a demonstrat ce înseamnă umor adevărat. Astfel că, cel care l-au urmărit au considerat că merită premiul cel mare. Acesta a fostsfătuit să își continue cariera în stand-up.

Urmăriți Impact.ro și pe