Unde a jucat fotbal Sorin de la Survivor. Secretele celui mai iubit dintre ”războinici”

Daria Petrescu 01.02.2021, 15:04
Unde a jucat fotbal Sorin de la Survivor. Secretele celui mai iubit dintre ”războinici”

Sorin Pușcașu este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România 2021”. Face parte din echipa Războinicilor, iar în ediția de duminică seara, 31 ianuarie, acesta a fost votat ca fiind preferatul publicului. El a avut rolul de a decide pe cine vrea să trimită acasă, din echipa lui. Sorin are 30 de ani și este hotărât să câștige premiul cel mare, în Republica Dominicană. Puțini sunt cei care știu că tânărul a practicat fotbalul. Iată secretele celui mai iubit dintre „războinici”.Pe instagram, concurentul de la Survivor România, sezonul 2, are peste 1300 de urmăritori, el fiind activ în mediul virtual.

Unde a jucat fotbal Sorin de la Survivor

Sorin Pușcașu este director de marketing în industria fashion-ului. Puțini sunt însă, cei care știu că acesta a practicat fotbalul timp de 10 ani. Chiar dacă și-a dorit să facă performanță în acest domeniu, Sorin a fost nevoit să renunțe, din cauza unei accidentări. El a jucat fotbal pentru echipa de juniori a Petrolului, însă a fost nevoit să renunțe.

Sorin Pușcași a practicat fotbalul timp de 8 ani

Sorin luptă cu toate puterile pentru a ajunge până în marea finală de la Survivor România 2021. Tânărul se consideră un optimist. El crede că arma cea mai eficace în orice încercare este „umorul şi puterea de a vedea mereu partea plină a paharului”.

Sorin Pușcașu este o fire sportivă. Este obişnuit să călătorească  și va face faţă cu brio provocărilor cu care se va confrunta în Republica Dominicană.

„M-am înscris la Survivor Romania pentru ca sunt o fire competitiva și ambitioasa, este o provocare in a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unica și ma simt norocos ca pot participa.

Sunt o persoana care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper ca voi putea face haz de necaz și in situațiile limita din competiție”, a declarat acesta.

Sorin, preferatul publicului de la Survivor România 2021

În ediția de diminică, 31 ianuarie, conform voturilor publicului, concurentul preferat din echipa Războinicilor este Sorin. El a fost nevoit să facă o nominalizare și l-a ales pe Alin. Cei doi au intrat în conflict în ultima perioadă.

„Nu mă așteptam să fiu preferatul, e încă un moment copleșitor. Nu îmi vine să cred, sunt în stare de șoc.

Vreau să le mulțumesc celor care mă suțin, oameni care nu mă cunosc, care nu m-au văzut decât aici. Din tot sufletul le mulțumesc.

De ceva timp am un vot în gând. Am jucat la strategia echipei, am încercat să o țin unită și am mers pe mâna tuturor și am zis să fac ce este cel mai bine.

în echipa asta au fost greșeli impardonabile și aici nu mă refer la partea sportivă. Poate dacă nu ar fi fost acele greșeli nu aș fi avut acest vot. Îmi asum acest vot cu orice risc. E ceva ce văd indivdual și individualist și am zis eu, le-am dat un sfat și Faimoșilor, să renunțe la veriga slabă din grup.

Dar nu din punct de vedere sportiv. Aș fi ipocrit să spun că persoana pe care o voi nominaliza este slaba din punct de vedere sportiv. Această persoană este Alin”, a spus Sorin la Kanal D.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe