Iulia Vântur sigur nu știa de ele! Ce datorii are Salman Khan. Actorul a recunoscut recent!

Daria Petrescu 12.02.2020, 23:23
Iulia Vântur sigur nu știa de ele! Ce datorii are Salman Khan. Actorul a recunoscut recent!

Salman Khan, care de multe ori circulă în oraș pe bicicleta sa, a dezvăluit recent, în cadrul unui eveniment, că datorează Rs 1,25 unui mecanic. Cu siguranță Iulia Vântur nu știa despre micul „secret” al iubitului ei.

Salman Khan a povestit întâmplarea în cadrul unui eveniment

Dezvăluirea a fost făcută La Umang, un eveniment pentru strângerea de fonduri pentru Fondul de protecție al poliției din Mumbai. Acesta a dezvăluit comediantului Kapil Sharma, că datorează Rs 1,25 unui mecanic.

Salman a aflat despre împrumutul său când a făcut o vizită aceluiași mecanic, pentru a-și repara anvelopa bicicletei sale.

„Purtam pantaloni scurți și nu aveam bani la mine. Așadar, i-am spus să o repare și că îl voi plăti mai târziu. Atunci mi-a spus ‘De asemenea, obișnuiați să faceți acest lucru în copilărie.

Salman Khan folosește foarte des bicicleta, pentru a se deplasa prin oraș
Salman Khan folosește foarte des bicicleta, pentru a se deplasa prin oraș

Cu mult timp în urmă, v-ați reparat bicicleta și nu m-ați plătit nici până acum. Îmi datorați încă Rs 1,25’. „M-am simțit atât de jenat”, A spus Salman, potrivit hindustantimes.com

Vedeta „Dabangg” a menționat, de asemenea, că mai târziu, când i-a înapoiat banii, mecanicul a refuzat să-l ia.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Iulia Vântur evită să vorbească despre relația cu Salman Khan care durează de aproape 7 ani.  Cu toate astea, vedeta a mărturisit recent  că este extrem de fericită, dar nu se gândește la căsătorie.

„Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți.

Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a declarat vedeta.

De fiecare dată când vedeta a dezvăluit secrete din relația ei cu actorul, presa din India a dezbătut subiectul zile întregi.

„La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodată despre relațiile lor. Există o anumită decență și din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decât să respect lucrul acesta, pentru că relațiile trebuie să rămână personale.

Sigur că și aici curiozitatea este mare, de exemplu dacă treci printr-un aeroport e aproape imposibil să nu te fotografieze cineva. Și în presă mai apar articole legate de relații și alte lucruri personale, însă starurile nu vorbesc niciodată despre acestea”, a spus Iulia Vântur.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe