Iulia Vântur, apariție provocatoare la cel mai recent concert al ei din India. Fanii au rămas uimiți, când au văzut cum a urcat pe scenă iubita lui Salman Khan

Redacția IMPACT 10.12.2019, 13:43
Iulia Vântur, apariție provocatoare la cel mai recent concert al ei din India. Fanii au rămas uimiți, când au văzut cum a urcat pe scenă iubita lui Salman Khan

Fosta prezentatoare PRO TV, Iulia Vântur, își trăiește din plin visul, în India, acolo unde se află stabilită de câțiva ani buni. Iubita lui Salman Khan a ajuns o adevărată celebritate pe meleaguri străine, acolo unde ea obișnuiește să susțină concerte, să participe la evenimente mondene importante, dar și să joace în filme. La cel mai recent spectacol pe care l-a susținut, Iulia și-a surprins fanii cu o apariție provocatoare.

Iulia Vântur, apariție provocatoare la cel mai recent concert al ei din India

Iulia Vântur și-a surprins fanii cu o apariție provocatoare, de curând, la un concert pe care l-a susținut în India! Îmbrăcată extrem de sumar, într-o ținută îndrăzneață, iubita lui Salman Khan a făcut un show pe cinste în Pune, un oraș din Maharashtra, India.

Vedeta a cântat și a dansat, alături de colegii din echipă, având pregătită o coregrafie specială pentru spectatorii ei. Muzica a fost în limba hindi, stil pe care Iulia l-a adoptat de când a părăsit România.

Iulia Vântur, apariție provocatoare la cel mai recent concert al ei
Iulia Vântur, apariție provocatoare la cel mai recent concert al ei

Imagini de la concertul de senzație au ajuns și pe rețelele de socializare ale vedetei, unde ea a ținut să le mulțumească fanilor pentru felul în care au primit-o.

„Am petrecut clipe minunate în Pune”, a mărturisit vedeta, fiind recunoascătoare pentru timpul petrecut alături de susținătorii săi.

Iulia Vântur, artistă împlinită

După ce a părăsit România pentru India, Iulia Vântur și-a schimbat radical viața și a devenit o artistă împlinită. Aceasta a prins curaj și și-a făcut debutul în lumea artistică a Indiei.

În țară, ea s-a făcut cunoscută publicului ca prezentatoare a postului PRO TV, inițial a fost știristă, apoi gazdă a show-ului Dansez pentru tine (alături de Ștefan Bănică). De când a ajuns în India, vedeta și-a făcut debutul în muzică și s-a bucurat și de experiențe actoricești.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru acest dar uimitor, cel al muzicii! Muzica unește oamenii atât de ușor, este cel mai frumos limbaj”, spunea Iulia Vântur, într-un mesaj postat pe un cont de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe