Iulia Vântur, mărturisiri uimitoare despre relația cu Salman Khan. Ce a răspuns vedeta, când a fost întrebată de nuntă

Diana Radu 08.05.2020, 20:50
Iulia Vântur, mărturisiri uimitoare despre relația cu Salman Khan. Ce a răspuns vedeta, când a fost întrebată de nuntă

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste peste hotare de 10 ani împreună cu Salman Khan. Deși, este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală fosta vedetă Pro TV a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu despre relația sa.

Iulia Vântur, declarații neașteptate despre căsătorie

Îndrăgita româncă și starul de la Bollywood se află în izolare în reședința actorului din Panvel, alături de alți membri ai familiei. Iulia Vântur a spus că este recunoscătoare să se afle într-un loc atât de frumos și a spus că au chiar și un lac, unde pot merge la pescuit.

„E foarte frumos aici și mă simt atât de binecuvântată pentru că am ocazia să fiu într-un loc ca acesta. Sincer, sunt foarte recunoscătoare. (…). Da, este un lac aici, care a fost creat artificial de familie și putem să mergem la pescuit, iar asta este minunat (…)”, a mărturisit Iulia Vântur cu lacrimi în ochi.

iulia vantur, declaratii, nunta, relatie, salman khan
Iulia Vântur și Salman Khan

Cât despre o posibilă nuntă cu Salman Khan, Iulia Vântur a dat de înțeles că s-a săturat să tot fie întrebată când se va căsători. În acest sens, a explicat că din punctul ei de vedere cel mai important lucru într-o relație este iubirea, ci nu câteva acte. Vedeta a spus că este fericită așa cum este acum și cu ce are.

„Oh, Doamne! Această întrebare continuă și continuă, și continuă. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât alte lucruri. La un moment dat, mi s-a pus această întrebare parcă pe repet. Este mai important să fii fericit cu cineva, să petreci timp de calitate și să ai o conexiune… Să îți petreci viața cu cineva este mai important decât actele și toate acele lucruri”, a mai spus Iulia Vântur.

Însă, dacă măritată nu se vede, Iulia Vântur a mărturisit că ar vrea să devină mamă. Aceasta speră să fie o mamă responsabilă și bună atunci când va veni momentul.

Urmăriți Impact.ro și pe