Primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan în intimitate. Dezvăluri: ce fac în mijlocul junglei

Madlen Moraru 17.04.2020, 15:05
Primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan în intimitate. Dezvăluri: ce fac în mijlocul junglei

Iulia Vântur și Salman Khan se află în perioada de izolare. La fel ca multe vedete, cei doi au ales un loc sigur, în care să se ferească din calea pericolului. Noul virus a afectat și India, iar celebrul cuplu nu s-a putut întoarce în Mumbai. Fosta prezentatoare TV a făcut toate aceste mărturisiri, chiar din inima junglei, locul în care se află de o lună de zile.

Primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan în intimitate

Iulia Vântur le-a prezentat atât telespectatorilor, cât și lui Cove, alături de Adela Popescu, locul în care s-a izolat. Vedeta se află în inima junglei, într-o locație aleasă pentru a trece cu bine peste pandemie. Actrița a intrat în direct, în Vinerea Mare, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV și a oferit multe detalii despre viața ei din prezent. Fire optimistă, șatena speră ca situația actuală să se rezolve cât mai rapid, și pe plan mondial, dar și în România.

Primele imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan în intimitate. Dezvăluri ce fac în mijlocul junglei
Iulia Vântur a avut parte de un moment neașteptat, când Salman Khan a intervenit alături de ea, în direct

De asemenea, perioada sărbătorilor Pascale a făcut-o pe aceasta să devină nostalgică. Iulia Vântur a mărturisit că înainte de izbucnirea pandemiei avea de gând să revină în țară, de Paște, pentru a le face părinților ei o vizită. Fosta prezentatoarea n-a mai petrecut aceste sărbători în România de foarte mulți ani.

Dezvăluri: ce fac în mijlocul junglei

Iulia Vântur a avut parte și de o surpriză, din partea lui Salman Khan, care s-a afișat în fața camerei. În mod total neașteptat, starul de la Bollywood s-a arătat într-o postură foarte lejeră, moment în care artista a izbucnit în hohote de râs. La rândul lor, Cove și Adela Popescu au amuțit, pentru câteva secunde. Iulia Vântur a explicat intervenția în cadru a celebrului actor din India, într-un mod la fel de surprinzător.

“Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit totul. Suntem în izolare cu câțiva dintre membrii familiei. (…) Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanță. El face o mulțime de lucruri, este un om conectat cu natura.”, a povestit Iulia Vântur, în intervenția din emisiunea Vorbește Lumea.