Iulia Vântur e în doliu. ”Ai plecat prea devreme”

Redacția IMPACT 31.03.2020, 10:19
Iulia Vântur e în doliu. ”Ai plecat prea devreme”

Viața Iuliei Vântur e tulburată în aceste zile. De curând, cineva foarte drag ei a plecat înspre cele veșnice. Vedeta și-a scris tristețea pe rețelele de socializare. ”Ai plecat prea devreme”.

Iulia Vântur e în doliu. ”Ai plecat prea devreme”

Momente tragice pentru Iulia Vântur. De curând, aceasta și-a pierdut o ființă foarte dragă. Ea, cea care era mereu cu zâmbetul pe buze, ea, firea optimistă pe care o știe toată lumea, ea, vedeta pe care o iubește toată lumea, are acum motive mari să verse lacrimi amare.

Nepotul lui Salman Khan s-a stins mult prea devreme, iar Iulia Vântur plânge după el. Adoptată de familia lui Salman Khan, Iulia Vântur s-a apropiat de familia acestuia. Astfel că pierderea nepotului lui Salman Khan a întristat-o.

Iulia Vântur are motive de plâns
Iulia Vântur are motive de plâns

“Cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim”

Iulia Vântur și-a împărtășit tristețea cu fanii pe rețelele de socializare:

„După cum spuneai „cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim” @ aaba81 Ai plecat prea devreme ??❤️”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Atât Salman Khan, cât și Iulia Vântur au fost foarte atașați de Abdullah. În ultimele zile de viață, acesta fusese internat într-un spital din Mumbai, dar starea sa se înrăutățise foarte mult. Abdullah s-a stins din viață, spre disperarea tuturor membrilor familiei sale.

Salman Khan a ținut, de asemenea, să-și împărtășească durerea cu fanii săi pe rețelele de socializare. “Te voi iubi mereu”, a scris acesta în dreptul unei fotografii cu el și cu nepotul său, Abdullah.

Iulia Vântur este o prezentatoare de televiziune, actor și model. S-a remarcat îndeosebi pentru rolul de coprezentator al show-ului de televiziune “Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. A prezentat Știrile TV timp de 10 ani și a primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune. E una dintre puținele vedete care au reușit performanța să prezinte numai emisiuni live.